MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Θρηνεί η Κύπρος για τον Κυπριανό… Ταυτοποιήθηκε η σορός του

Advertisement

Sponsored by exness

Τραγική κατάληξη στις έρευνες από τον τόπο της τραγωδίας στα Τέμπη – Η Κύπρος θρηνεί τον χαμό του Κυπριανού – Ταυτοποιήθηκε η σορός του άτυχου νέου

Επιβεβαιώθηκε το τραγικό σενάριο…

Advertisement

Η Κύπρος θρηνεί για τον χαμό του Κυπριανού Παπαϊωάννου, η τύχη του οποίου αγνοείτο μετά το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Όπως ενημερώνει το περιβάλλον του, η σορός του άτυχου νέου ταυτοποιήθηκε απόψε μέσω DNA. Η συγκεκριμένη διαδικασία γίνεται από τα ειδικά εγκληματολογικά εργαστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας κατά προτεραιότητα προκειμένου να ολοκληρωθεί αυτή η επώδυνη διαδικασία.

Ο άτυχος φοιτητής, όπως αναφέρουν πληροφορίες που έγιναν γνωστές τις τελευταίες ώρες, επέστρεφε στη βάση του στη Θεσσαλονίκη με το μοιραίο τρένο, μετά από διακοπές που πήγε με την αρραβωνιαστικιά του. Οι δρόμοι των δύο νέων χωρίστηκαν, όταν η νεαρή πήρε άλλο μέσο επιστροφής και ο Κυπριανός επιβιβάστηκε στο μοιραίο τρένο.

Η σορός του άτυχου νέου βρέθηκε στο δεύτερο βαγόνι του μοιραίου τρένου.

Οι τραγικές ιστορίες που έρχονται στο φως από τα συντριμμία του μοιραίου τρένου προκαλούν θλίψη, την ώρα που οι έρευνες στην περιοχή συνεχίζονται σε αναζήτηση κάθε ευρήματος που θα μπορέσει να φωτίσει την ανείπωτη τραγωδία.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network