MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Θλίψη για την τραγωδία… Η νεκροτομή θα δώσει απαντήσεις για το απανθρακωμένο πτώμα

Advertisement

Sponsored by exness

Θλίψη από τον τραγικό θάνατο ενός ακόμη ανθρώπου στην άσφαλτο – Το αυτοκίνητο του ανατράπηκε και τυλίχθηκε στις φλόγες στο δρόμο Λιοπετριού-Ξυλοφάγου με αποτέλεσμα ο οδηγός του να απανθρακωθεί – Τη Δευτέρα η νεκροτομή που αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια του δυστυχήματος

Advertisement

Η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του άτυχου οδηγού, το πτώμα του οποίου εντοπίστηκε απανθρακωμένο τα ξημερώματα εντός του αυτοκινήτου του, το οποίο τυλίχθηκε στις φλόγες μετά από τροχαίο δυστύχημα, αναμένεται να ρίξει φως.

Όπως ανακοινώθηκε από την αρχή, όλα δείχνουν ότι οδηγός του μοιραίου οχήματος ήταν 32χρονος από τη Βουλγαρία που διέμενε μόνιμα στο Παραλίμνι, νυμφευμένος και πατέρας δυο παιδιών, ηλικίας 12 και 14 ετών. Ωστόσο, το γεγονός ότι το πτώμα που ανασύρθηκε από το καμένο όχημα ήταν απανθρακωμένο δεν επέτρεψε στους συγγενείς του να προχωρήσουν σε αναγνώριση και έτσι από τη νεκροτομή αναμένεται να διακριβωθεί πέραν πάσης αμφιβολίας η ταυτότητα του νεκρού.

Αυτό που αναμένεται να καταδείξει η νεκροτομή -που σύμφωνα με την αστυνομία θα διενεργηθεί τη Δευτέρα από την ιατροδικαστή Ελένη Αντωνίου- είναι και το κατά πόσον ο άτυχος οδηγός ξεψύχησε όταν το αυτοκίνητο του ανατράπηκε, ή αργότερα όταν αυτό τυλίχθηκε στις φλόγες.

Το ενδεχόμενο ο άτυχος οδηγός να είχε καταναλώσει αλκοόλ πριν πιάσει το τιμόνι, είναι κάτι που αναμένεται να καταδείξουν και οι επιστημονικές εξετάσεις που θα ακολουθήσουν.

Το φοβερό τροχαίο που βύθισε στη θλίψη την οικογένεια και τους οικείους του οδηγού, συνέβη όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες που διερευνώνται παρεξέκλινε της πορείας του, κοντά στο Γυμνάσιο Ξυλοφάγου, και αφού αναποδογυρίστηκε, κατέληξε στη δεξιά πλευρά του δρόμου σύμφωνα με την πορεία του. Από τη σύγκρουση προκλήθηκε φωτιά στο αυτοκίνητο το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς.

Το δυστύχημα διερευνά το τμήμα Τροχαίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

Το απόλυτο..

Protathlima