MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Θλίψη για την Χρυστάλλα, τον Matis και τον Κυριάκο…

Advertisement

Sponsored by exness

Ανείπωτη θλίψη… Τρεις νεκροί στην άσφαλτο μέσα σε ένα μόλις 24ωρο.

Advertisement

Θλίψη για τις τραγωδίες που εκτυλίχθηκαν μέσα σε ένα 24ωρο στους δρόμους της Κύπρου. Τρία θανατηφόρα δυστυχήματα με αντίστοιχο αριθμό νεκρών καταγράφηκαν μέσα στο Σαββατοκύριακο 1η και 2  Ιουνίου, ντύνοντας στα μαύρα τις οικογένειες των θυμάτων.

Σκόρπισε θλίψη ο θάνατος της Χρυστάλλας…

Γύρω στις 4 το απόγευμα του Σαββάτου, μετά από σφοδρή σύγκρουση με όχημα που οδηγούσε 27χρονος, άφησε την τελευταία της πνοή στην Πάφο η Χρυστάλλα Κουμούσιη.

Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, το όχημα της 36χρονης συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 27χρονος, στην οδό Πριάμου στην Πάφο. Οι δύο οδηγοί μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου η 36χρονη υπέκυψε στα τραύματά της. Ο 27χρονος, ο οποίος υποβλήθηκε σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης με μηδενική ένδειξη, φόρεσε χειροπέδες στα πλαίσια διερεύνησης των αιτιών του δυστυχήματος.

Η άτυχη 36χρονη ήταν υποψήφια δημοτική σύμβουλος στην Πάφο στις τελευταίες δημοτικές εκλογές με το ΑΚΕΛ Αριστερά Νέες Δυνάμεις και ήταν πολύ αγαπητή. Η είδηση του θανάτου της βύθισε στη θλίψη όσους την γνώριζαν που μιλούν για έναν υπέροχο άνθρωπο με αγνή ψυχή και αδυνατούν να πιστέψουν πως έφυγε από την ζωή.

Έψαχναν για ώρες τους οικείους του 19χρονου Matis που ξεψύχησε στη Λεμεσό

Λίγες ώρες μετά την τραγωδία της Πάφου, η θλιβερή είδηση θανάτου ένος νέου ανθρώπου, μόλις στα 19 του χρόνια, προκάλεσε ξανά συγκλονισμό στο παγκύπριο. O Matis Daniels από τη Λετονία, μόνιμος κάτοικος Κύπρου, βρήκε τραγικό θάνατο γύρω στη μία τα ξημερώματα στη Λεμεσό, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο της μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε στο παρακείμενο πεζοδρόμιο. Ο 19χρονος εκτινάχθηκε από τη μηχανή του και τραυματίστηκε θανάσιμα. Αν και ο άτυχος νέος έφερε κράνος, αυτό δε στάθηκε αρκετό για να του σώσει τη ζωή.

Τα μέλη της Τροχαίας Λεμεσού που ανέλαβαν τη διερεύνηση των συνθηκών του δυστυχήματος, χρειάστηκαν ώρες μέχρι να εντοπίσουν κάποιο οικείο του πρόσωπο για την αναγνώριση της σορού, που έγινε τελικά νωρίς το απόγευμα. Οι γονείς του εντοπίστηκαν στη Λετονία και ενημερώθηκαν για το τραγικό συμβάν.

24 ώρες μετά ξεψύχησε ο 32χρονος Κυριάκος… Μοιραία σύγκρουση της μοτοσικλέτας του με αυτοκίνητο

Λίγο μετά τις 5 το απόγευμα έγινε γνωστή μία ακόμη τραγική είδηση. Κανείς δε μπορούσε να πιστέψει ότι σε διάστημα 24 ωρών συνέβη και τρίτο θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, αυτή την φορά στο Παραλίμνι.

Η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 32χρονος Κυριάκος Καβάζης από τη Σωτήρα, συγκρούσηκε με αυτοκίνητο στην οδό Σωτήρος στο Παραλίμνι, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται. Ο θανάσιμος τραυματισμός του Κυριάκου βύθισε στο πένθος την οικογένεια του. Στο Νοσοκομείο μεταφέρθηκε για εξετάσεις και ο 55χρονος οδηγός του αυτοκινήτου.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΠΙΕΣΗ/ΑΠΟΕΛ

ShootandGoal