MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Θλίψη για την 38χρονη μητέρα… αγωνία για την 6χρονη κόρη

Advertisement

Sponsored by exness

Η ταυτοποίηση της γυναίκας που βρέθηκε νεκρή σε φρεάτιο στο Μιτσερό και η σύλληψη 33χρονου από την Αστυνομία, μόνο το τέλος δε σήμαναν στην συγκλονιστική αυτή υπόθεση που από την Κυριακή μονοπωλεί το ενδιαφέρον της κυπριακής κοινής γνώμης – Μεγάλη αγωνία για την 6χρονη κόρη του θύματος που αγνοείται – Χειροπέδες στον 33χρονο Ρουμάνο συμβίο της άτυχης γυναίκας και πατέρα της μικρής – Γιατί καθίστανται εξαιρετικά δύσκολες οι έρευνες

Advertisement

Η μέρα έφερε ντόμινο εξελίξεων…

Η Αστυνομία αξιολογώντας πληροφορία αλλοδαπής γυναίκας που αναγνώρισε -από σκουλαρίκι που εντοπίστηκε- το θύμα ως την 38χρονη MARRY ROSE TIBURCIO από τις Φιλιππίνες που είχε εξαφανιστεί από τον Μάιο του 2018, άρχισε να «ξεκλειδώνει» γρίφους. Η αλλοδαπή γυναίκα που αναγνώρισε το θύμα, είναι αυτή που την είχε δηλώσει ως ελλείπουσα πριν ένα χρόνο.

Η ταυτοποίηση της γυναίκας σήμανε νέο συναγερμό, αφού κατά την εξαφάνιση της πριν από περίπου ένα χρόνο, είχε μαζί της και την 6χρονη κορούλα της. Γεγονός που προκαλεί μεγάλη αγωνία. Επισημαίνεται βεβαίως ότι οι αρχές αναμένουν και την τελική επιβεβαίωση σε σχέση με την ταυτότητα του θύματος από τις εξετάσεις DNA.

Χειροπέδες στον 33χρονο πατέρα του παιδιού

Κατόπιν εξασφάλισης σχετικού εντάλματος και μετά από σαρωτικές έρευνες, μέσα σε λίγες ώρες, η Αστυνομία κατάφερε να περάσει χειροπέδες σε 33χρονο από τη Ρουμανία. Πρόκειται για τον συμβίο της άτυχης γυναίκας και πατέρα του παιδιού.

Όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ της Cyprus Times, ο 33χρονος Ρουμάνος ανακρινόμενος στα γραφεία του ΤΑΕ Λευκωσίας, αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη στην υπόθεση φόνου εκ προμελέτης της 38χρονης, που διερευνά η Αστυνομία. Ισχυρίστηκε ότι είχε την εντύπωση πως η 38χρονη μητέρα και η 6χρονη κόρη τους είχαν φύγει από την Κύπρο για χώρα του εξωτερικού.

Την ίδια ώρα υπάρχουν πληροφορίες οι οποίες διερευνώνται που αναφέρουν ότι τον τελευταίο χρόνο πριν την εξαφάνιση μητέρας και κόρης, η 38χρονη και ο 33χρονος δε ζούσαν μαζί.

Η Αστυνομία θα οδηγήσει αύριο τον 33χρονο -οικοδόμο στο επάγγελμα- ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας για έκδοση διατάγματος κράτησης, για το αδίκημα του φόνου εκ προμελέτης.

Στο μεταξύ, μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής επέστρεψαν ξανά στο παλιό λατομείο του Μιτσερού, για νέες έρευνες, οι οποίες θα ξεκινήσουν με το πρώτο φως της μέρας.

Όπως έγινε αργά το βράδυ γνωστό, από ανάκριση πέρασε και δεύτερο πρόσωπο. Πρόκειται για Ελληνοκύπριο από το Μιτσερό, ο οποίος όπως αναφέρουν οι πληροφορίες γνώριζε την άτυχη γυναίκα μέσω διαδικτύου.

Η προσοχή στην 6χρονη… Εξαιρετικά δύσκολες οι έρευνες

Κι ενώ η αγωνία κορυφώνεται για την 6χρονη μικρούλα, Αστυνομία και Πυροσβεστική προσπαθούν να καταλήξουν σε «σχέδιο» δράσης για τον τρόπο που θα γίνουν οι έρευνες. Όπως πληροφορείται η Cyprus Times το μεγάλο πλάτος και βάθος (130 μέτρα) του φρεατίου αλλά και το γεγονός ότι εκεί υπάρχουν γαλαρίες (δηλαδή κανάλια) καθιστούν δύσκολη την προοπτική να κατέβουν άνδρες για έρευνες στο σημείο, ακόμα και εκπαιδευμένοι. Το ενδεχόμενο άντλησης του νερού θεωρείται επίσης δύσκολο.

Καθ΄όλη τη διάρκεια της νύχτας στο παλιό λατομείο θα παραμείνουν αστυνομικές δυνάμεις για περιφρούρηση της σκηνής.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network