MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Θλίψη για την 26χρονη Κύπρια σκιτσογράφο… Στην άλλη άκρη της πόλης το πάρκο όπου βρέθηκε νεκρή (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση του τραγικού θανάτου της 26χρονης Κύπριας Ιόλης Χατζηλύρα που βρέθηκε νεκρό σε πάρκο στην πόλη Brisbane της Αυστραλίας…Όλα δείχνουν άγρια δολοφονία

Advertisement

Οι τοπικές αστυνομικές αρχές διερευνούν πιθανή υπόθεση ανθρωποκτονίας πίσω από το θάνατο της ταλαντούχας -κατά γενική ομολογία- σκιτσογράφου.

Το άψυχο σώμα της άτυχης Ιόλης Χατζηλύρα εντοπίστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης από υπαλλήλους του Δήμου που διενεργούσαν τις καθημερινές τους εργασίες συντήρησης στις σιδηροδρομικές γραμμές πλησίον του πάρκου και οι οποίοι αντιλήφθηκαν ένα σώμα πολύ κοντά σε αυτές.

Δίπλα της βρέθηκαν και μερικά από τα σκίτσα της…

 

Όπως ανέφερε εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας, οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εντοπίστηκε το άψυχο σώμα της άτυχης νεαρής κοπέλας εγείρουν υποψίες, παραπέμποντας σε εγκληματική ενέργεια.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η άτυχη Ιόλη ζούσε στην άλλη πλευρά της πόλης και θεωρείται «μυστήριο» το πώς βρέθηκε στο συγκεκριμένο σημείο, στο συγκεκριμένο πάρκο σε τόσο μεγάλη απόσταση.

Η τοπική αστυνομία απευθύνει μάλιστα έκκληση προς οποιονδήποτε μπορεί να κινείτο στην περιοχή από το βράδυ της Τρίτης μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης και να παρατήρησε κάτι που να βοηθήσει τις έρευνες να επικοινωνήσει με τις αρχές.

Η μεταθανάτια εξέταση στη σορό της άτυχης Ιόλης βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ όπως έχει διευκρινιστεί στην κατοχή της δεν βρέθηκαν προσωπικά της αντικείμενα, όπως τηλέφωνο και πορτοφόλι, γεγονός που καθυστέρησε και τη διαδικασία ταυτοποίησης της σορού της.

Κάτω από το μικροσκόπιο των αρχών βρίσκονται και οι κινήσεις της 26χρονης την μέρα πριν εντοπιστεί νεκρή στο πάρκο.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network