MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Θλίψη για την 25χρονη Οδύσσεια… «Έσβησε» στο μεροκάματο

Advertisement

Sponsored by exness

Άλλη μια τραγωδία συγκλονίζει το παγκύπριο – Θλίψη για την 25χρονη Οδύσσεια που «έσβησε» στο μεροκάματο – Αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια – Πως έγινε το μοιραίο

Advertisement

Πριν καλά καλά προλάβει να συνέλθει η κυπριακή κοινωνία από την τραγωδία με τον 10χρονο Σταύρο, μια νέα τραγωδία ήρθε να φέρει την θλίψη και τον συγκλονισμό.

Η Οδύσσεια Ιακώβου, 25 ετών από τον Στρόβολο «έσβησε» στο μεροκάματο, αφού βρήκε τραγικό θάνατο μετά από τραυματισμό της στην καφετέρια την οποία εργαζόταν στην Λεωφόρο Τσερίου.

Η άτυχη 25χρονη, είχε μεταβεί σε αποθήκη που βρίσκεται εντός του εστιατορίου, όπου κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, καταπλακώθηκε από αλουμινένια ράφια, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της, και να βυθίσει στο πένθος την οικογένεια, τους φίλους της και όχι μόνο.

Αμέσως κλήθηκε στη σκηνή ασθενοφόρο το οποίο την μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για να τύχει των Πρώτων Βοηθειών, όπου η 25χρονη έχασε τη μάχη.

Όπως ενημέρωσε η Αστυνομία, τη σκηνή επισκέφθηκαν μέλη της δύναμης, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, καθώς επίσης και ιατροδικαστής, ο οποίος διενήργησε αυτοψία και απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Στροβόλου και το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network