MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

«Think Green Go Purple»… Δεντροφύτευση με πέραν των 70 δέντρων και θάμνων στην Έγκωμη από την Cablenet (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

«Think Green Go Purple» – 70 δέντρα και θάμνοι σε περιοχή στην Έγκωμη – Δεντροφύτευση σε χώρο πράσινου – Μία πρωτοβουλία από την Cablenet – Δείτε εικόνες

Σε μία συμβολική και παραδειγματική κίνηση προχώρησε η Cablenet στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και του περιβαλλοντικού της προγράμματος «Think Green Go Purple», διοργανώνοντας την Τετάρτη, 31 Μαρτίου, δεντροφύτευση σε χώρο πράσινου στην οδό Πεντέλης στην Έγκωμη, σε συνεργασία με τον Δήμο.

Advertisement

Με τη δεντροφύτευση πέραν των 70 δέντρων και θάμνων, ο χώρος πράσινου με εμβαδόν 4,650 τμ, αναμένεται πολύ σύντομα να αποκτήσει νέα όψη με μεγάλα δέντρα, όπως πεύκα, χαρουπιές και θάμνους, όπως σχινιές και καλλιτρίδες.

Πέραν από το κόστος για την αγορά των πιο πάνω, η Cablenet έχει αναλάβει επίσης και το κόστος τοποθέτησης συστήματος άρδευσής τους.

Στη δεντροφύτευση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Έγκωμης κ. Ζαχαρίας Κυριάκου, ο Πρόεδρος Επιτροπής Πρασίνου Δήμου Έγκωμης, κ. Δημήτρης Σιεηττάνης και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Υπεύθυνος Υπηρεσίας Πρασίνου Δήμου Έγκωμης, κ. Χρύσανθος Πιερή καθώς και λειτουργοί του Δήμου Έγκωμης. Εκ μέρους της Cablenet παρευρέθηκαν οι κ. Γιάννος Μιχαηλίδης CEO, κ. Ιωσήφ Ιωσηφάκης, καθώς και άλλα στελέχη και προσωπικό της Cablenet.

Αποφασισμένη να συμβάλει στην καλύτερη ποιότητα ζωής η Cablenet

Με την πιο πάνω πράξη, η  Cablenet αποδεικνύει για ακόμη μία φορά την αποφασιστικότητά της στην εφαρμογή υπεύθυνων επιχειρηματικών πρακτικών και προχωρά σε μία σειρά δράσεων, σε συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, που στόχο έχουν την αναβάθμιση χώρων, δημιουργώντας έτσι προϋποθέσεις για μια καλύτερη ποιότητα ζωής και ένα πιο όμορφο περιβάλλον για τις μελλοντικές γενιές, κάνοντας αρχή με τη δεντροφύτευση στον Δήμο Έγκωμης.

«Στην Cablenet, οι ενέργειες για την προστασία του περιβάλλοντος και την ευαισθητοποίηση του κοινού, είναι κάτι διαχρονικό και εμπίπτουν κάτω από το πρόγραμμα που καθιερώσαμε τα τελευταία χρόνια, το “Think Green, Go Purple”», ανέφερε σε δηλώσεις του ο CEO της Cablenet, Γιάννος Μιχαηλίδης.

Ο Δήμαρχος Έγκωμης, Ζαχαρίας Κυριάκου, με τη σειρά του συνεχάρη την Cablenet για την προσφορά της και τόνισε ότι τέτοιες πρωτοβουλίες από τον ιδιωτικό τομέα είναι αξιέπαινες, γιατί συμβάλουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Αξίζει τέλος να αναφερθεί ότι με τη δεντροφύτευση στην Εγκωμη, η Cablenet εγκαινιάζει μία σειρά από ενέργειες κοινωνικής προσφοράς σχετικές με το περιβάλλον και την προστασία του, σε συνεργασία και με άλλους δήμους και κοινότητες.

Δείτε εικόνες:

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network