MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Θετικός σε νάρκοτεστ ο οδηγός στο θανατηφόρο της Λάρνακας

Advertisement

Sponsored by exness

Θετικός σε νάρκοτεστ ο 34χρονος οδηγός που ενεπλάκη στο τραγικό τροχαίο της Λάρνακας – Εντατικές έρευνες της Αστυνομίας – Οδηγείται ενώπιον Δικαστηρίου

Advertisement

Συνεχίζονται με εντατικό ρυθμό οι έρευνες της Τροχαίας για τη νέα τραγωδία που συγκλονίζει από το απόγευμα της Δευτέρας ολόκληρη την Κύπρο, με θύμα ένα 5χρονο αγγελούδι.

Εντός της ημέρας αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον Δικαστηρίου ο 34χρονος από τη Βπουλγαρία ο οποίος ήταν ο οδηγός του δεύτερου οχήματος και το οποίο, σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, ακολουθούσε το όχημα της πενταμελούς οικογένειας, όταν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, προσέκρουσε στο πίσω μέρος του διπλοκάμπινου, με αποτέλεσμα το όχημα της οικογένειας να ανατραπεί.

Ο 34χρονος συνελήφθη από την Αστυνομία ως ύποπτος για το αδίκημα της οδήγησης μηχανοκινήτου οχήματος χωρίς τη δέουσα προσοχή και φροντίδα, που είχε ως αποτέλεσμα την πρόκληση τροχαίου δυστυχήματος και το αδίκημα της πρόκλησης θανάτου εξ αμελείας.

Μιλώντας στο Κρατικό Ραδιόφωνο ο Διευθυντής Τροχαίας κ. Σπύρος Σπύρου ανέφερε ότι 34χρονος υπεβλήθη σε έλεγχο νάρκοτεστ με θετική ένδειξη.

Πως έγινε το μοιραίο

Σε δηλώσεις του μετά το δυστύχημα, ο υπεύθυνος της Τροχαίας Λάρνακας Χάρης Χατζηγιασεμή ανέφερε ότι κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία «σήμερα γύρω στις 14.15, στον αυτοκινητόδρομο Δεκέλειας – Ριζοελιάς, πριν την έξοδο για Αραδίππου και Αβδελλερό, σημειώθηκε νέα οδική τροχαία σύγκρουση, η οποία εξελίχθηκε σε θανατηφόρα. Θύμα είναι ένα πεντάχρονο κοριτσάκι που επέβαινε σε διπλοκάμπινο αυτοκίνητο μαζί με την οικογένεια του από τα Λιβάδια».

Εκ  πρώτης όψεως φαίνεται ότι σαλούν όχημα, με οδηγό άνδρα από τη Βουλγαρία,  μόνιμο κάτοικο Κύπρου, που ακολουθούσε το όχημα της πενταμελούς οικογένειας, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, προσέκρουσε στο πίσω μέρος του διπλοκάμπινου, με αποτέλεσμα το όχημα της οικογένειας να ανατραπεί.

Στη συνέχεια το σαλούν αυτοκίνητο σύρθηκε στο οδόστρωμα για 300 περίπου μέτρα και ακινητοποιήθηκε στην αριστερή πλευρά του δρόμου.

Η κατάσταση της υγείας των τραυματιών

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν και τα έξι άτομα που επέβαιναν στα δύο οχήματα και με ασθενοφόρα και με ιδιωτικά οχήματα διακομίσθηκαν στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας.

Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο σοβαρά τραυματισμένο ωστόσο έχασε τη ζωή του με την άφιξη του στο νοσηλευτήριο. Η 35χρονη μητέρα φέρει κατάγματα σε όλο της το σώμα και εκδορές από το θρυμμάτισμα των γυαλιών του αυτοκινήτου. Η κατάσταση της υγείας της θεωρείται σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου.

Τα άλλα δυο παιδιά που ήταν στο αυτοκίνητο τραυματίστηκαν. Το τετράχρονο αγοράκι νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο , ενώ το εννιάχρονο αγόρι τραυματίστηκε ελαφρά, ωστόσο διατηρεί τις αισθήσεις του και η κατάσταση της υγείας του κρίνεται εκτός κινδύνου.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΠΙΕΣΗ/ΑΠΟΕΛ

ShootandGoal