MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Θετικός σε νάρκοτεστ 25χρονος οδηγός στην Πάφο

Advertisement

Sponsored by exness

Θετικός σε νάρκοτεστ 25χρονος οδηγός στην Πάφο – Τέθηκε υπό κράτηση – Διερευνά η Αστυνομία

Υπόθεση οδήγησης μηχανοκίνητου οχήματος υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, οδήγηση οχήματος με ακυρωμένη εγγραφή και χωρίς πιστοποιητικό καταλληλότητας, διερευνά η Αστυνομία Πάφου εναντίον 25χρονου προς διευκόλυνση των ανακρίσεων .

Advertisement

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου Μιχάλη Ιωάννου, χθες μέλη της Τροχαίας Πάφου στην οδό Λεωνίδα Παπακώστα διενεργούσαν ελέγχους και ανέκοψαν όχημα, το οποίο οδηγείτο από μόνιμο κάτοικο Πάφου ηλικίας 25 χρόνων.

Από έλεγχο που έγινε στα έγγραφα του οχήματος, διαπιστώθηκε ότι η εγγραφή του οχήματος ήταν ακυρωμένη συνεπεία της λήξης της άδειας κυκλοφορίας από 31.12.18 και το πιστοποιητικό καταλληλότητας είχε λήξει από 12.2.21 .

Του ζητήθηκε να δώσει προκαταρκτικό δείγμα για εξέταση εντοπισμού ναρκωτικών ουσιών και διαπιστώθηκε ότι είχε στο σάλιο του ναρκωτικές ουσίες.

Στην συνέχεια έδωσε πρόσθετο δείγμα όπως είναι η συνήθης διαδικασία για να σταλεί στο Γενικό Χημείο του Κράτους για εργαστηριακή ανάλυση.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο όχημα του δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε το παράνομο. Το όχημα ακολούθως μεταφέρθηκε στην Τροχαία Πάφου και ο ίδιος τέθηκε υπό κράτηση.

Οι εξετάσεις για την υπόθεση συνεχίζονται.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network