MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Θετικά μηνύματα από το μέτωπο της πυρκαγιάς στη Λεμεσό. Επιχείρηση για τελική κατάσβεση (pics-video)

Advertisement

Sponsored by exness

Σχεδόν υπό έλεγχο η πυρκαγιά στα Πολεμίδια – Επιχειρούν για τελική κατάσβεση – Ερευνάται μαρτυρία για τα αίτια – Κάηκε μισό τετραγωνικό χιλιόμετρο

Σχεδόν υπό τέθηκε γύρω στις 17.30 η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε λίγα λεπτά μετά τις 13.00 στην περιοχή των Πολεμιδιών.

Advertisement

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής κ. Ανδρέα Κεττή, η φωτιά σχεδόν τέθηκε υπό έλεγχο και οι ισχυρές εναέριες και επήγειες δυνάμεις που βρίσκονται στην περιοχή επιχειρούν για τελική κατάσβεση.

Η πυρκαγιά σύμφωνα με τον κ. Κεττή κατέκαψε μισό τετραγωνικό χιλιόμετρο άγριας βλάστησης και δέντρων. Δυνάμεις της Πυροσβεστικής αναμένεται να παραμείνουν στο σημείο σε περίπτωση αναζοπύρωσης.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς τέθηκε σε εφαρμογή το σχέδιο “Ίκαρος” και στην περιοχή έσπευσαν οκτώ εναέρια μέσα, τα δυο εκμισθωμένα ελικόπτερα της Δημοκρατίας, ένα της Αστυνομίας, ένα της Εθνικής Φρουράς, τα δυο αεροσκάφη του Τμήματος Δασών, ενώ βοήθεια ζητήθηκε και από τις Βρετανικές Βάσεις, που συνέδραμαν με δυο ελικόπτερα.

Στο μεταξύ στα χέρια των Αρχών υπάρχει και διερευνάται μαρτυρία κάτοικου της περιοχής η οποία κάνει λόγο για πρόσωπο το οποίο ασχολείτο με κοπή λαμαρίνων και από εκεί πιθανότατα να ξεκίνησε η φωτιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Cyprus Times κάηκαν πρόχειρα υποστατικά με ζώα από την πυρκαγιά, εντός των οποίων υπήρχαν σκυλιά, όρνιθες, κουνέλια καθώς και μελίσσια, ενώ οι φλόγες έφτασαν και σε δύο ημιφορτηγά.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network