MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Θέματα που αφορούν το λιμάνι Λάρνακας συζήτησαν Δήμαρχος και Πρόεδρος της Αρχής Λιμένων Κύπρου

Advertisement

Sponsored by exness

Θέματα που αφορούν το λιμάνι της Λάρνακας, συζήτησαν ο Δήμαρχος Ανδρέας Βύρας και ο νέος Πρόεδρος της Αρχής Λιμένων Κύπρου (ΑΛΚ) Δρ. Αντώνης Στυλιανού.

Σε ανακοίνωση της Αρχής Λιμένων αναφέρεται ότι «στα πλαίσια των εθιμοτυπικών συναντήσεων του νέου Προέδρου της ΑΛΚ Δρ. Αντώνη Στυλιανού με διάφορους φορείς, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου, συνάντηση του με τον Δήμαρχο Λάρνακας Ανδρέα Βύρα».

Advertisement

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Λάρνακας, ο κ. Βύρας «αναφέρθηκε στην μέχρι τώρα συνεργασία του Δήμου του με την ΑΛΚ όσον αφορά θέματα κυρίως που αφορούν στο λιμάνι της πόλης και στη βούλησή του για περαιτέρω ανάπτυξη της συνεργασίας».

Από την πλευρά του ο Δρ. Στυλιανού ανέφερε πως η Αρχή Λιμένων Κύπρου «θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό των φορέων που σχετίζονται με τις δραστηριότητες και τον ρόλο της Αρχής». «Η ανάπτυξη καλής και υγιούς συνεργασίας αποτελεί αρχή εκ των ουκ άνευ, για την προώθηση του οράματος και της φιλοσοφίας της Αρχής Λιμένων Κύπρου, σε πνεύμα διαφανές, νομότυπο και ασφαλές» κατέληξε.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network