MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Θέμα στο Forbes η Κύπρος: «Ένας δημοφιλής προορισμός, η μόνη ευρωπαϊκή χώρα που επανέφερε τη μάσκα»

Advertisement

Sponsored by exness

Θέμα στο περιοδικό Forbes η Κύπρος για την απόφαση της κυβέρνησης να επαναφέρει τη μάσκα σε εσωτερικούς χώρους λόγω αύξησης κρουσμάτων – «Ένας δημοφιλής προορισμός, είναι η μόνη ευρωπαϊκή χώρα που επανέφερε το μέτρο της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας» γράφει το περιοδικό

«Αυτό το ευρωπαϊκό κράτος μόλις επανάφερε την οδηγία για μάσκα εσωτερικού χώρου».

Advertisement

Έτσι τιτλοφορείται δημοσίευμα του Forbes που αναφέρεται στην απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου, που τέθηκε σε ισχύ από σήμερα για επαναφορά της χρήσης προστατευτικής μάσκας σε εσωτερικούς χώρους, εξαιτίας της αύξησης των κρουσμάτων covid.

Πιο συγκεκριμένα, στο δημοσίευμα του το περιοδικό αναφέρεται στην Κύπρο και γράφει «ένας δημοφιλής προορισμός, είναι η μόνη ευρωπαϊκή χώρα που επανέφερε το μέτρο της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας».

Και συνεχίζει κάνοντας σύγκριση με άλλες χώρες, επισημαίνοντας ότι και η υπόλοιπη Ευρώπη έχει καταγράψει αυξημένα κρούσματα τις τελευταίες εβδομάδες, ωστόσο δεν έχει επαναφέρει το συγκεκριμένο μέτρο. Το δημοσίευμα φέρνει ως παράδειγμα χώρες όπως η Ισπανία (αύξηση 531%), η Ιταλία (+61%), η Γαλλία (+37%) και η Γερμανία (+23%).

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, σε όλη την Ευρώπη έχουν αναφερθεί πάνω από 1,8 εκατομμύρια κρούσματα την τελευταία βδομάδα.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network