MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

«Θέλω να εμβολιαστώ πρώτος» λέει στη Cyprus Times ο Αρχιεπίσκοπος

Advertisement

Sponsored by exness

Θέλω να εμβολιαστώ πρώτος λέει στη Cyprus Times ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος

Με την Κύπρο, μαζί με τις υπόλοιπες χώρες της ΕΕ να αναμένει την άφιξη των πρώτων εμβολίων πριν από το τέλος του χρόνου, το Υπουργείο Υγείας έχει ήδη ανακοινώσει το εθνικό πλάνο για την μεγάλη επιχείρηση των μαζικών εμβολιασμών.

Advertisement

Χθες ο Υπουργός Υγείας Κωνσταντίνος Ιωάννου ανακοίνωσε «ότι βρισκόμαστε εν αναμονή έγκρισης για να αρχίσουμε το εμβολιαστικό πρόγραμμα στις 27 Δεκεμβρίου, όπως και οι υπόλοιπες χώρες».

Στην Κύπρο όπως και στις υπόλοιπες χώρες του κόσμου έχει ήδη ξεκινήσει συζήτηση για το ποιος ή ποιοι θα εμβολιαστούν πρώτοι.

Μιλώντας στη Cyprus Times ο Προκαθήμενος της Κυπριακής Εκκλησίας, δήλωσε ότι έλαβε απόφαση να κάνει το εμβόλιο κατά του Covid-19 σημειώνοντας ότι δεν υπάρχει κάτι που να τον φοβίζει, δεδομένης μάλιστα της ηλικίας και της κατάστασης της υγείας του που το τελευταίο διάστημα ήταν βεβαρημένη.

«Με έχουν συμβουλεύσει οι γιατροί μου να εμβολιαστώ και θα το κάνω» είπε ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος δηλώνοντας μάλιστα ότι επιθυμεί να είναι ο πρώτος που θα εμβολιαστεί στην Κύπρο.

«Θα ήθελα να εμβολιαστώ πρώτος στις 27 του μήνα» δήλωσε συγκεκριμένα στη Cyprus Times.

Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι η προοπτική αυτή έχει ήδη συζητηθεί, με τον ίδιο τον Μακαριώτατο να επιθυμεί με αυτό τον τρόπο να στείλει και μήνυμα στον λαό σε σχέση με τον εμβολιασμό.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΦΑΒΟΡΙ/ΑΕΚ

ShootandGoal