MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

The International School of Paphos: Θερινό Σχολείο σε ασφαλές περιβάλλον

Advertisement

Sponsored by exness

Το The International School of Paphos (ISOP) επανέρχεται φέτος με το δημοφιλές θερινό του σχολείο (Summer School) για παιδιά ηλικίας 2.5 έως 16 ετών, από τις 28 Ιουνίου 2021, μέχρι τις 30 Ιουλίου 2021.

Συγκεκριμένα, θα λειτουργήσουν τέσσερα προγράμματα για παιδιά, για ηλικίες 2.5-4 χρονών, 4-6, 7-11 και 12-16. Στο θερινό σχολείο εργοδοτείται έμπειρο προσωπικό, εκπαιδευμένο στις πρώτες βοήθειες και παρέχει ένα ασφαλές περιβάλλον, προσαρμοσμένο και διαμορφωμένο στη βάση των υγειονομικών πρωτοκόλλων που έχουν καθορίσει τα Υπουργεία Υγείας και Παιδείας της Κύπρου για προστασία από την Covid-19.

Advertisement

Οι μαθητές μπορούν να παρακολουθήσουν ένα ευρύ φάσμα μαθησιακών δραστηριοτήτων. Tο σχολείο διαθέτει εξαιρετικές αθλητικές εγκαταστάσεις που περιλαμβάνουν πισίνα, άρτια εξοπλισμένο αθλητικό χώρο, εσωτερικά και εξωτερικά γήπεδα τα οποία προσφέρονται για ποδόσφαιρο, μπάσκετ, ομαδικά παιχνίδια και κολύμπι. Το πρόγραμμα του θερινού σχολείου είναι γεμάτο ενδιαφέρουσες και ψυχαγωγικές δραστηριότητες, ιδανικές για να καλλιεργήσουν και να αναπτύξουν τις δεξιότητες και τα ενδιαφέροντα των παιδιών, μέσα σε πνεύμα ομαδικότητας και συνεργασίας.

Κεντρικός στόχος του θερινού σχολείου είναι η ευκαιρία για όλους τους μαθητές, από όποια χώρα και αν προέρχονται, να εργαστούν αρμονικά μεταξύ τους, δημιουργώντας νέες φιλίες και διερευνώντας τους ορίζοντές τους. Τα μαθήματα προσφέρονται στα αγγλικά, έτσι ώστε οι μαθητές, για τους οποίους τα αγγλικά δεν είναι η πρώτη γλώσσα, να έχουν τη δυνατότητα να εμπλουτίσουν το λεξιλόγιό τους. Το θερινό σχολείο παρέχει επίσης την ευκαιρία σε παιδιά που ενδεχομένως να ενδιαφέρονται για πλήρη φοίτηση στο σχολείο, να γνωρίσουν από κοντά το ISOP, το προσωπικό και τις εγκαταστάσεις του.

Περισσότερες πληροφορίες: Τηλ. (357) 26821700, email: admissions@isop-ed.org

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network