MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Θανατηφόρο τροχαίο στην Πάφο. Την παρέσυρε στο θάνατο συνάδελφος της…

Advertisement

Sponsored by exness

Νέο θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα στην Πάφο – Θύμα 46χρονη αλλοδαπή γυναίκα πάνω στη «μάχη» για το μεροκάματο – Συνάδελφος της στην προσπάθεια του να βάλει όπισθεν την παρέσυρε στο θάνατο

Advertisement

Θανατηφόρο δυστύχημα με θύμα 46χρονη αλλοδαπή γυναίκα, στις 2 και 45 το μεσημέρι στην Πάφο. Οδηγός του οχήματος 54χρονος άντρας οποίος εργαζόταν ως διανομέας φυλλαδίων μαζί με την άτυχη 46χρονη Zabowska Sniezka από την Πολωνία, μόνιμο κάτοικο Κύπρου.

Το θανατηφόρο δυστύχημα συνέβη όταν η άτυχη γυναίκα κατέβηκε σε δρόμο, στην περιοχή της Γεροσκήπου για να διανέμει τα ενημερωτικά φυλλάδια και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται ο 54χρονος συνάδελφος της, έβαλε όπισθεν χωρίς να την δει, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει θανάσιμα.

Στη σκηνή κλήθηκε ασθενοφόρο το οποίο την μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, δυστυχώς όμως ήταν αργά για την άτυχη γυναίκα.

Ο οδηγός του οχήματος, που πρόκειται για 56χρονο Ελληνοκύπριο, μετέβη στο Νοσοκομείο Πάφου ύστερα από το νευρικό κλονισμό που υπέστη.

Μέλη της Τροχαίας Πάφου έσπευσαν στη σκηνή και ξεκίνησαν έρευνες ώστε να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το θανατηφόρο δυστύχημα.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network