MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Θανατηφόρο τροχαίο στην Πάφο με θύμα 81χρονη

Advertisement

Sponsored by exness

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε χθες το μεσημέρι στην λεωφόρο Μεσογης – H άτυχη γυναίκα  είχε υποστεί κάταγμα μηριαίου οστού ενώ τραυματίστηκε και στον θώρακα.

Advertisement

Η Αναστασία Λουκά 81 ετών που είχε τραυματισθεί στο δυστύχημα σοβαρά και νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Πάφου απεβίωσε γύρω στις 10.30 χθες βράδυ. Η άτυχη γυναίκα είχε υποστεί κάταγμα μηριαίου οστού ενώ τραυματίστηκε και στον θώρακα.

Σύμφωνα  με την Αστυνομία, το όχημα που οδηγούσε ο 86χρονος σύζυγος της άτυχης Λουκά σε πάροδο της λεωφόρου Μεσογης εισήρθε στην κύρια οδική αρτηρία αποκόπτοντας την πορεία οχήματος που οδηγούσε 45χρονος επίσης Ελληνοκύπριος.

Τα δυο οχήματα συγκρούστηκαν στην συνέχεια με όχημα που ήταν σταθμευμένο στην άκρη του δρόμου και στο οποίο βρισκόταν η οδηγός του ηλικίας 41 ετών από την Κίνα.

Όλοι οι επιβαίνοντες στα τρία οχήματα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Πάφου με ασθενοφόρα. Κρατήθηκε για νοσηλεία η 81χρονη που τελικά απεβίωσε χθες βράδυ  ενώ περισσότερο για προληπτικούς λόγους κρατήθηκε και ο 45χρονος οδηγός του δευτέρου οχήματος.

Σύμφωνα με την Αστυνομία οι υπόλοιποι αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, απολύθηκαν.

 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network