MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Θα ζητήσει κατ` ιδίαν συνάντηση με τον ΠτΔ ο Λιλλήκας

Advertisement

Sponsored by exness

Ζημιογόνες οι δημόσιες αντιπαραθέσεις σε ότι αφορά το Κυπριακό και τον προσανατολισμό των συμμαχιών που θα πρέπει να ακολουθήσει η Κυπριακή Δημοκρατία, αναφέρει σε γραπτή του δήλωση του ο Εκπροσώπος Τύπου της Συμμαχίας Πολιτών, Ανδρέα Αποστόλου.

Advertisement

Η Συμμαχία Πολιτών και ο Πρόεδρος της κ. Γιώργος Λιλλήκας θεωρούν πως η δημόσια αυτή συζήτηση ζημιώνει την εθνική μας υπόθεση επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Αυτούσια η ανακοίνωση

Τις τελευταίες ημέρες έχει κορυφωθεί η δημόσια συζήτηση που αφορά στον προσανατολισμό των συμμαχιών που θα πρέπει να ακολουθήσει η Κυπριακή Δημοκρατία. Αποτέλεσμα των όσων δημόσιος, λανθασμένα, συζητούνται είναι και τα όσα διαδραματίστηκαν τα τελευταία 24ωρα.

Η Κυπριακή Δημοκρατία είναι ένα ανεξάρτητο κράτος το οποίο έχει το δικαίωμα να αποφασίζει και να χαράζει συμμαχίες με βάση την εξυπηρέτηση των συμφερόντων της. Και σε αυτή την διαδικασία δεν χωρούν ούτε ιδεοληψίες, ούτε λογικές που μπορεί να ωθούνται από μικροκομματικά συμφέροντα.

Η Συμμαχία Πολιτών και ο Πρόεδρος της κ. Γιώργος Λιλλήκας θεωρούν πως η δημόσια αυτή συζήτηση ζημιώνει την εθνική μας υπόθεση. Οι στιγμές είναι κρίσιμες ενόψει τόσο των εξελίξεων που αναμένονται στο Κυπριακό με την άφιξη της κα. Λουτ όσο και των εξελίξεων στα ενεργειακά.

Ως εκ τούτου δεν πρόκειται να μπούμε στην οποία δημόσια συζήτηση ή αντιπαράθεση.

Ο Πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών κ. Γιώργος Λιλλήκας θα ζητήσει κατ` ιδίαν συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Αναστασιάδη για να μεταφερθούν οι απόψεις μας. Αυτό μας επιβάλει η κρισιμότητα και η σοβαρότητα των στιγμών. Είναι πολύ σοβαρό, ευαίσθητο και σύνθετο ζήτημα για να το αντιμετωπίζουμε με δογματισμούς και συνθήματα μικροκομματικής αντίληψης.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network