MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Θα συνεχιστεί ο συντονισμός μέσω της δικοινοτικής Τεχνικής Επιτροπής Υγείας, λένε στα κατεχόμενα

Advertisement

Sponsored by exness

Θα συνεχιστεί ο συντονισμός μέσω της δικοινοτικής Τεχνικής Επιτροπής Υγείας αναφέρθηκε στα κατεχόμενα – Επιβεβαιώθηκε η συναίνεση ότι η μετάβαση θα πραγματοποιηθεί με μια σταδιακή και συντονισμένη προσέγγιση

Με μια γενική αναφορά στη ανάγκη συντονισμού των δύο πλευρών για τα επόμενα βημάτων στη διαχείριση της πανδημίας, σχολιάστηκε στα κατεχόμενα η συνάντηση της δικοινοτικής Τεχνικής Επιτροπή για την Υγεία που συνεδρίασε εκ νέου σήμερα μέσω τηλεδιάσκεψης.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΕΔΩ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, η Επιτροπή συζήτησε τις τελευταίες εξελίξεις στην μάχη κατά την πανδημίας του COVID-19 και τις πρωτοβουλίες που μπορούν να υλοποιηθούν λαμβάνοντας αποτελεσματικά μέτρα στη βάση επιδημιολογικών δεδομένων.

Σε αυτό το πλαίσιο, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, επιβεβαιώθηκε η συναίνεση ότι η μετάβαση θα πραγματοποιηθεί με μια σταδιακή και συντονισμένη προσέγγιση, σύμφωνα με την τηλεφωνική επικοινωνία Ακιντζί – Αναστασιάδη στις 21 Μαΐου. Προς αυτή την κατεύθυνση εκτιμήθηκε ότι η Τεχνική Επιτροπή για την Υγεία θα συνεχίσει να παίζει σημαντικό ρόλο και ότι κοινά βήματα μπορούν να γίνουν στο πλαίσιο επιστημονικών δεδομένων, παρακολουθώντας προσεκτικά τη διαδικασία.

Η Τουρκοκύπρια συντονίστρια των τεχνικών επιτροπών Μελτέμ Ονουρκάν Σαμανί, σημείωσε τη σημασία του να βρίσκονται σε επαφή τα μέλη της Επιτροπής ώστε να ανταλλάσσουν ιδέες και δεδομένα. Είπε επίσης ότι συμφώνησαν να συναντηθούν ξανά σύντομα.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network