MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Θα μυρίσει… κάπως χειμώνας τις επόμενες ημέρες! Βροχές και πτώση θερμοκρασίας

Advertisement

Sponsored by exness

Τι μας επιφυλάσσει ο καιρός μέχρι και την Κυριακή – Πότε υποχωρεί η σκόνη από την ατμόσφαιρα – Αναλυτικά οι προβλέψεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας Κύπρου

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ ασθενής χαμηλή πίεση αναμένεται από το απόγευμα της Παρασκευής. Στην ατμόσφαιρα, μέχρι και την Παρασκευή θα παρατηρείται κατά διαστήματα αραιή σκόνη, με παροδικά αυξημένες συγκεντρώσεις. Από το πρωί του Σαββάτου η σκόνη αρχίζει να υποχωρεί.

Advertisement

Απόψε, ο καιρός θα παραμείνει μερικώς συννεφιασμένος, κυρίως από μέσες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, μέχρι 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 12 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 13 στα νοτιοδυτικά παράλια, γύρω στους 15 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, διαστήματα με ηλιοφάνεια θα εναλλάσσονται με αυξημένες, κυρίως μέσες, νεφώσεις, που πιθανό να δώσουν μεμονωμένες ελαφρές βροχές, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί μέχρι νοτιοανατολικοί και το απόγευμα στα δυτικά και στα βόρεια μέχρι βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 25 βαθμούς στο εσωτερικό, στα βόρεια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 23 στα δυτικά και νότια παράλια και γύρω στους 18 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ, ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος, από μέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί μέχρι βορειοανατολικοί, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη εκτός από τα δυτικά παράλια όπου θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά συννεφιασμένος, ενώ αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά και στο ανατολικό μισό του νησιού, ως επί το πλείστον από το μεσημέρι και μετά. Η θερμοκρασία την Παρασκευή θα σημειώσει πτώση, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Το Σάββατο, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κατά διαστήματα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω μικρή πτώση για να κυμανθεί λίγο πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Κυριακή, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κατά διαστήματα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω μικρή πτώση για να κυμανθεί λίγο πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network