MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Θα «μιλήσει» η νεκροτομή για το αν πέθανε αβοήθητος ο 25χρονος

Advertisement

Sponsored by exness

Ακαριαίος ο θάνατος του 25χρονου από το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης ή αναζητούσε βοήθεια και βγήκε εκτός του οχήματος του; –  Θα «μιλήσει» η νεκροτομή που θα διενεργηθεί σήμερα επί της σορού του – Βρέθηκε νεκρός στην αυλή οικίας 11 ώρες μετά το δυστύχημα – Έκαναν έρευνες για εντοπισμό του αλλά δεν τον έβρισκαν – Εντοπίστηκε λίγα μέτρα μακριά από το όχημα του – Δεν πρόλαβε να δει τους γονείς του

Advertisement

Απαντήσεις για το πώς βρέθηκε στην αυλή της οικίας ο 25χρονος που ξεψύχησε έπειτα από θανατηφόρο δυστύχημα που σημειώθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στον δρόμο Εργατών – Δευτεράς θα δώσει η νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί αύριο επί της σορού του.

Μεγάλο ερώτημα παραμένει εάν ο άτυχος νεαρός είχε εκσφενδονιστεί από το όχημα του που προσέκρουσε βίαια στα κάγκελα της οικίας και ο θάνατος του ήταν ακαριαίος ή εάν μετά το δυστύχημα αναζητούσε βοήθεια μέχρι που και υπέκυψε στα τραύματα του.

Ο 25χρονος Ρουμάνος εντοπίστηκε νεκρός από τον ιδιοκτήτη της οικίας μόλις λίγα μέτρα μακριά από το σημείο όπου είχε ακινητοποιηθεί το όχημα του παρά το γεγονός ότι μέλη του Αστυνομικού Σταθμού της Λακατάμιας, συγγενικά και φιλικά του πρόσωπα, σύμφωνα με τις αρχές διενεργούσαν έρευνες μετά το δυστύχημα χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Ως εκ τούτου οι έρευνες διακόπηκαν παρά το γεγονός ότι ο οδηγός του οχήματος που μετατράπηκε σε μια μάζα σιδερικών δεν είχε εντοπιστεί «λόγω του σκότους και των κακών καιρικών συνθηκών» σύμφωνα με την αστυνομία.

Δεν πρόλαβε να δει τους γονείς του

Όπως μετέδωσε χθες η Cyprus Times, ο 25χρονος θα αναχωρούσε για την πατρίδα του την ερχόμενη Δευτέρα προκειμένου να περάσει τις γιορτές των Χριστουγέννων με τους γονείς του που είχε να δει περίπου 10 χρόνια. Για αυτό, όπως ο ίδιος έλεγε στον εργοδότη του, ήταν χαρούμενος και περίμενε ως και πώς αυτό το ταξίδι.

Ο άτυχος 25χρονος,  είχε πωλήσει μια ημέρα πριν το μοιραίο το όχημα του σε ένα φίλο του γι’ αυτό και δεν ήταν εγγεγραμμένο στο όνομα του. 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network