MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Θα μας τρελάνεις;; Καταιγίδες και… λένε πως χιόνισε στο Τρόοδος! (video)

Advertisement

Sponsored by exness

Όπως το πάει θα μας… τρελάνει ο καιρός! Βροχές, καταιγίδες και ομίχλη προβλέπει η Μετεωρολογική Υπηρεσία για αύριο – Από Δευτέρα σταδιακή άνοδος της θερμοκρασίας και… βλέπουμε! Στα… λευκά ξανά το Τρόοδος, έστω και από χαλάζι

Advertisement

Αναλυτικά οι προβλέψεις…

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ στα παράλια θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Τοπικά δυνατό να σχηματιστεί χαμηλή νέφωση ή και αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 15 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 16 στα παράλια και στους 8 στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο νεφώσεις που θα αναπτύσσονται από το μεσημέρι και μετά, αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα, στα ορεινά και στο εσωτερικό. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι και τοπικά ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 27 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 18 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη Δευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο.

Το βίντεο με το «λευκό» Τρόοδος που κάνει το γύρο του διαδικτύου!

Και ενώ προσπαθούμε να «συνέλθουμε» που τέλη του Μάη ο καιρός βάλθηκε να μας τρελάνει με βροχές και καταιγίδες… ένα βίντεο που κάνει το γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και δείχνει το Τρόοδος στα «λευκά» έρχεται να προστεθεί στην όλη κατάσταση.

Αν και τα σχόλια κάτω από το σχετικό βίντεο κάνουν λόγο για χιόνια, αυτό που θα δείτε είναι το χαλάζι -όπως μας αναφέρθηκε και από τον αστυνομικό σταθμό Τροόδους- που έπεφτε για αρκετή ώρα, το οποίο ήταν αρκετό για να «ντύσει» για λίγο την περιοχή Τροόδους στα λευκά, πηγαίνοντας μας λίγο πίσω στο χειμώνα!

Δείτε το και θα καταλάβετε…

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network