MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Θα μας τρελάνει ο καιρός! Βροχές… ακόμα και χαλάζι

Advertisement

Sponsored by exness

Αστάθεια στην ατμόσφαιρα και άστατος… ο καιρός – Οι προβλέψεις κάνουν λόγο για βροχές, καταιγίδες ακόμα και χαλάζι αλλά… η ζέστη απτόητη!

Advertisement

Ασθενής χαµηλή πίεση και αστάθεια στην ατµόσφαιρα επηρεάζουν παροδικά την περιοχή.

Σήµερα, ο καιρός αρχικά θα είναι κυρίως αίθριος στις περισσότερες περιοχές. Σταδιακά όµως οι νεφώσεις θα αυξηθούν και κυρίως το µεσηµέρι και το απόγευµα αναµένεται να δώσουν τοπικά βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, ιδιαίτερα στα ορεινά, στο εσωτερικό και στα νοτιοανατολικά. Τοπικά, σε περιοχή καταιγίδας, δεν αποκλείεται να πέσει χαλάζι. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ για να καταστούν αργότερα γενικά µέτριοι 4 µποφόρ και τοπικά στα νότια παράλια µέχρι ισχυροί, 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 30 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 27 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 28 στα υπόλοιπα παράλια και στους 21 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως αίθριος, όµως τοπικά, ιδιαίτερα στα παράλια θα παρατηρείται κατά διαστήµατα χαµηλή νέφωση. Τις αυγινές κυρίως ώρες ενδέχεται να σχηµατιστεί τοπικά αραιή οµίχλη. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, γενικά ασθενείς, 3 µποφόρ αλλά αρχικά τοπικά στα παράλια µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη στα ανατολικά, λίγο ταραγµένη στα νότια και βόρεια παράλια, ενώ στα δυτικά παράλια θα παραµείνει λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 17 βαθµούς στο εσωτερικό και στα δυτικά παράλια, γύρω στους 18 στα υπόλοιπα παράλια και στους 12 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος στις περισσότερες περιοχές, αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται από το µεσηµέρι και µετά αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές, σε ορισµένες περιοχές στα ορεινά και το εσωτερικό. Η θερµοκρασία θα παραµείνει στα ίδια περίπου επίπεδα.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, αλλά το µεσηµέρι και το απόγευµα θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις. Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά άνοδο κατά το Σαββατοκύριακο, ιδιαίτερα στο εσωτερικό και στα ορεινά.

 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network