MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Θα εμβολιαστούν γύρω στα 500 άτομα στην Αθηένου. Τι αναφέρει ο Δήμαρχος

Advertisement

Sponsored by exness

Θα εμβολιαστούν γύρω στα 500 άτομα στην Αθηένου

Θα εμβολιαστούν γύρω στα 500 άτομα σήμερα στην ακριτική Αθηένου ανέφερε στο Kυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων ο Δήμαρχος Αθηένου, Κυριάκος Καρεκλάς, ο οποίος δήλωσε πως το Υπουργείο Υγείας εισάκουσε το αίτημα του Δήμου όπως βοηθηθούν οι κάτοικοι που θέλουν να εμβολιασθούν εναντίον του κορωνοϊού και διαμένουν στην ακριτική Αθηένου.

Advertisement

Οι εμβολιασμοί πραγματοποιούνται στο Νέο Κέντρο Υγείας Αθηένου, από κινητή μονάδα του Υπουργείου Υγείας. Άρχισαν στις 8:30 το πρωί και θα ολοκληρωθούν η ώρα 14:30. Σύμφωνα με τα στοιχεία, θα εμβολιαστούν 35 άτομα με την πρώτη δόση, 2 άτομα με την δεύτερη δόση και 463 άτομα, τα οποία ολοκλήρωσαν τον εμβολιασμό τους τουλάχιστον πριν 6 μήνες, θα εμβολιαστούν με την τρίτη δόση.

Ο κ. Καρεκλάς δήλωσε πως όλοι οι κάτοικοι που θα εμβολιαστούν έχουν καταγραφεί από τον Δήμο και ενημερώθηκαν για να παρευρεθούν στο Κέντρο Υγείας σε διαφορετικά διαστήματα ανά ομάδες, ώστε να αποφευχθεί συνωστισμός στον χώρο.

Ο Δήμος Αθηένου, δήλωσε ο κ. Καρεκλάς, συμβάλλοντας στο γενικό αίσθημα για εμβολιασμό του πληθυσμού και δημιουργία της όσο το δυνατόν μεγαλύτερης ανοσίας στους κατοίκους του ακριτικού Δήμου, ζήτησε τη διενέργεια του εμβολιασμού στην Αθηένου, ώστε να βοηθηθούν και να μην ταλαιπωρηθούν με μετάβαση στα κέντρα εμβολιασμού των πόλεων όσοι θέλουν να εμβολιασθούν.

Ο κ. Καρεκλάς ευχαρίστησε θερμά το Υπουργείο Υγείας και ιδιαίτερα την Αναπληρώτρια Διευθύντρια των Ιατρικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Υγείας, Όλγα Καλακούτα, η οποία μόλις της υποβλήθηκε αίτημα από τον Δήμαρχο ενέκρινε να γίνει ο εμβολιασμός στην Αθηένου, δείχνοντας και πάλι τον ανθρώπινο χαρακτήρα της και τον επαγγελματισμό της.

Παράλληλα, ο Δήμαρχος ευχαριστεί για άλλη μια φορά και όλους τους υπόλοιπους λειτουργούς του Υπουργείου Υγείας που βοηθούν στον εμβολιασμό των ακριτών Αθηενιτών, την Γεωργία Χριστοδούλου, Λειτουργό Α’ Επισκεπτριών Υγείας Λάρνακας-Αμμοχώστου, καθώς και τους Επισκέπτες Υγείας και το άλλο ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό που βοηθούν στους εμβολιασμούς.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network