MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Θα «χτυπούσε» ως ντελιβεράς ο Αζέρος; Η στολή του συνεργού και το ενδεχόμενο νέας σύλληψης

Advertisement

Sponsored by exness

Τα τηλεφωνήματα και το μπουφάν του ντελιβερά – Ξεκαθαρίζει ο ρόλος του στην υπόθεση με τα σχέδια δολοφονίας του Αζέρου – Δεν αποκλείεται να μεγαλώσει ο κύκλος των συλλήψεων σε σχέση με την πολύκροτη υπόθεση

Πιο ξεκάθαρη εικόνα ως προς τον ρόλο του 27χρονου διανομέα φαγητού στην πολύκροτη υπόθεση με τον Αζέρο, που φέρεται ως ο εκτελεστής τρομοκρατικού χτυπήματος στην Κύπρο, έχουν οι ανακριτές του ΤΑΕ Αρχηγείου.

Advertisement

Όπως αναφέρθηκε και σε χθεσινό δημοσίευμα της Cyprus Times, η σύλληψη του 27χρονου από το Πακιστάν, έγινε στην Πάφο και υπό άκρα μυστικότητα, μετά την αποκάλυψη των τηλεπικοινωνιακών δεδομένων του Αζέρου, που φαίνεται ότι είχε δολοφονικά σχέδια κατά Ισραηλινών.

Πιο συγκεκριμένα, στο ένα από τα τρία κινητά τηλέφωνα του 38χρονου Αζέρου που παραλήφθηκαν, καταγράφονται αρκετές κλήσεις από και προς το τηλέφωνο του Πακιστανού, κάτι που μόνο τυχαίο δε θεωρείται από τους ανακριτές. Πρόκειται για συνομιλίες, που καταγράφηκαν κατά το διάστημα που ο Αζέρος βρισκόταν στο έδαφος της Δημοκρατίας, καθώς ως γνωστόν από την άφιξη του στην Κύπρο και έπειτα, πηγαινοερχόταν στα κατεχόμενα.

Το δεύτερο τεκμήριο που τον συνδέει, είναι όπως πληροφορείται η Cyprus Times, ένα μπουφάν-στολή της εταιρείας στην οποία εργάζεται ο 27χρονος ως διανομέας φαγητού. Οι ανακριτές αν και δε μπορούν για την ώρα να αποκλείσουν οτιδήποτε άλλο, θεωρούν ότι ο ρόλος του αλλοδαπού διανομέα ήταν λίγο-πολύ αυτός στην όλη υπόθεση, να προμηθεύσει δηλαδή τον Αζέρο με τη στολή. Υπό εξέταση βεβαίως, βρίσκονται ακόμα οι κινήσεις του τις προηγούμενες μέρες και κατά πόσον είχε περισσότερες συναντήσεις με τον φερόμενο εκτελεστή, προκειμένου να «κλειδώσει» πέραν πάσης αμφιβολίας ο ρόλος του.

Το μπουφάν πάντως, οδηγεί τους αστυνομικούς ανακριτές στο συμπέρασμα ότι ο Αζέρος θα εμφανιζόταν ως ντελιβεράς, είτε για να κάνει τις παρακολουθήσεις του περνώντας απαρατήρητος είτε ακόμα και για την εκτέλεση του δολοφονικού σχεδίου.

Σε ερώτηση της Cyprus Times κατά πόσον θα πρέπει να αναμένεται νέα σύλληψη για την υπόθεση, αρμόδια αστυνομική πηγή είπε ότι αυτό είναι κάτι που δε μπορεί να αποκλειστεί.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αζέρος, η σύλληψη του οποίου έκανε τον γύρο και ξένων μέσων ενημέρωσης, κατηγορείται πλέον ανοικτά από το Ισραήλ, ως το πρόσωπο που θα πραγματοποιούσε τρομοκρατικό κτύπημα στην Κύπρο καθ’ υπόδειξη του Ιράν. Σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, αναμένεται να ανανεώσει το διάταγμα κράτησης του.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network