MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Τέταρτη εκδήλωση διαμαρτυρίας σήμερα από την Οργάνωση Προσωπικού της Αγγλικής Σχολής

Advertisement

Sponsored by exness

Nέα ανακοίνωση της οργάνωσης προσωπικού της Αγγλικής Σχολής – Συνεχίζουν τη διαμαρτυρία – Διαμαρτύρεται εκ νέου το προσωπικό – Πορεία προς το Προεδρικό

Η Οργάνωση Προσωπικού της Αγγλικής Σχολής (ΕSSA), με νέα ανακοίνωση αναφέρει ότι προχωρεί σε τέταρτη εκδήλωση διαμαρτυρίας σήμερα.

Advertisement

Η διαμαρτυρία θα αρχίσει με πορεία μέχρι τον κυκλικό κόμβο του Προεδρικού από τις 8 το πρωί μέχρι τις 9:00.

«Συνεχίζουμε τον αγώνα μας έχοντας τη στήριξη πολλών συνδικαλιστικών οργανώσεων, γονιών και μαθητών», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται ότι με προηγούμενη ανακοίνωσή τους ανέφεραν ότι ενώ ο Υπουργός Εργασίας έχει αναλάβει διαμεσολάβηση ανάμεσα στην ESSA και το ΔΣ της Σχολής και έδωσε σαφείς οδηγίες όπως ανασταλούν τα μέτρα και από τις δυο πλευρές μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας, δυστυχώς η εργοδοτική πλευρά έχει παραβιάσει την αρχή της διαμεσολάβησης.

«Η Διεύθυνση και η Διοίκηση μονομερώς, χωρίς να σέβονται τον θεσμό του Υπουργού, προχώρησαν σε αυθαίρετες και εκδικητικές διαδικασίες εναντίον των τριών γυναικών που ηγούνται της Συντεχνίας», είπαν χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζουν επίσης οτι ο Διευθυντής της Αγγλικής Σχολής, ο οποίος ξεκινά τις πειθαρχικές διαδικασίες εναντίων των συνδικαλιστριών, ελέγχεται από τον Γενικό Εισαγγελέα της Δημοκρατίας για πιθανό ποινικό αδικημα.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network