MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Test to stay σε όλα σχεδόν τα σχολεία. Λύσεις προς αποφυγή ταλαιπωρίας (video)

Advertisement

Sponsored by exness

Test to stay σε όλα σχεδόν τα σχολεία… σκέψεις και για εκπαιδευτικούς – Λύσεις προς αποφυγή ταλαιπωρίας – Κατέγραψαν προβλήματα και κατέθεσαν εισηγήσεις – Όσα αποφάσισαν οι εμπλεκόμενοι φορείς

Αποφάσεις για επίλυση των προβλημάτων που προέκυψαν κατά την εφαρμογή του μέτρου test to stay, λήφθηκαν κατά την ευρεία σύσκεψη που έλαβε χώρα σήμερα το απόγευμα, για αξιολόγηση του μέτρου.

Advertisement

Σε δηλώσεις του μετά το πέρας της σύσκεψης, ο υπουργός Παιδείας, Πρόδρομος Προδρόμου, είπε πως υπάρχουν κάποια πρακτικά ζητήματα τα οποία ήδη έχουν αντιμετωπιστεί, ενώ παράλληλα σημείωσε πως «συζητάμε αν κάτι ανάλογο (μέτρο test to stay) μπορεί να εφαρμοστεί και κάτι ανάλογο στους εκπαιδευτικούς που είναι επαφή».

Κληθείς να σχολιάσει τα προβλήματα που παρουσιάζονται στα σημεία test to stay, ο κ. υπουργός διευκρίνισε πως έχει αποφασιστεί η λειτουργία σημείων σχεδόν σε όλα τα σχολεία, σε όλες τις πόλεις.

LIVE Εικόνα: Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη για test to stay. Κατέγραψαν προβλήματα-εισηγήσεις (pics-video)

Ο υπουργός Υγείας, Μιχάλης Χατζηπαντέλα, υπέδειξε με τη σειρά του πως θα πρέπει να βλέπουμε τη μεγάλη εικόνα και το γεγονός ότι χιλιάδες παιδιά που θα μπορούσαν να παραμείνουν στα σπίτια τους σε αυτοπεριορισμό πηγαίνουν στα σχολεία τους κανονικά λόγω της εφαρμογής του εν λόγω μέτρου.

Πρόσθεσε επίσης πως θα έρθουν σε επαφή με τους εκπαιδευτικούς και σε περίπτωση που συμφωνούν είναι έτοιμοι να εφαρμόσουν το μέτρο και σε αυτούς.

Επιπρόσθετα έχει αποφασιστεί ότι όσοι μαθητές νόσησαν ή είναι εμβολιασμένοι, θα απαλλάσσονται από το καθημερινό test to stay και θα κάνουν τεστ την 3η και 5η ημέρα, ενώ παράλληλα θα υπάρχει σύσταση και για την 7η ημέρα.

Δείτε ολόκληρες τις δηλώσεις των υπουργών Υγείας και Παιδείας:

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network