MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Τερματισμό διαδικασίας παραχώρησης χώρων σε 2 εταιρείες, αποφάσισε η Αρχή Λιμένων

Advertisement

Sponsored by exness

Τερματισμό διαδικασίας παραχώρησης χώρων σε 2 εταιρείες, αποφάσισε η Αρχή Λιμένων – Αναλυτικά η ανακοίνωση

Τερματισμό της διαδικασίας παραχώρησης χώρων στη λιμενική περιοχή Βασιλικού σε δύο εταιρείες, αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της Αρχής Λιμένων Κύπρου σε σημερινή του συνεδρία.

Advertisement

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε μετά τη συνεδρία, η οποία άρχισε στις 11.00 και ολοκληρώθηκε στις 17.00, η Αρχή Λιμένων Κύπρου αναφέρει πως το Συμβούλιο της «διαπίστωσε ότι στις 15.06.2021 εγκρίθηκε η έκδοση κατ’ αρχήν αδειών σε δύο εταιρείες και δεν έχουν εκδοθεί άδειες για παραχώρηση χώρων».

Προσθέτει ότι «η διαδικασία παραχώρησης αδειών στις δύο εταιρείες δεν ολοκληρώθηκε και το Συμβούλιο μελετώντας τον φάκελο των δύο αιτήσεων καθώς και την διαδικασία που ακολουθήθηκε μέχρι σήμερα για την εξέταση των δύο αιτήσεων, διαπίστωσε ότι αυτή δεν ήταν ορθή, δηλαδή μέσω της διαδικασίας που ακολουθήθηκε, δεν διασφαλίζονται τα οικονομικά και άλλα συμφέροντα της Αρχής Λιμένων Κύπρου».

«Ενόψει των πιο πάνω, το Συμβούλιο αποφάσισε τον τερματισμό της διαδικασίας παραχώρησης στις εν λόγω δύο εταιρείες, απόφαση η οποία είναι προς κοινοποίηση στις εταιρείες», προσθέτει η Αρχή.

Όσον αφορά τις δυο άδειες που παραχωρήθηκαν το Νοέμβριο 2020, η Αρχή Λιμένων Κύπρου αναφέρει πως «συνεχίζει η εξέταση των νομικών και άλλων πτυχών της όλης διαδικασίας που ακολουθήθηκε σε σχέση με τις άδειες και η συζήτηση για το θέμα θα συνεχισθεί στην επόμενη συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου στις 5.10.2021, κατά την οποία θα ληφθεί απόφαση».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network