MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Τέλος στην ανησυχία… Καμία αύξηση στην τιμή του γάλακτος

Advertisement

Sponsored by exness

Καμία αύξηση στην τιμή του γάλακτος – Άλλαξε γνώμη η συγκεκριμένη εταιρεία – Δεν μπόρεσε να αιτιολογήσει την απόφασή της – Όσα ανέφερε ο Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Λιανικού Εμπορίου, Μάριος Αντωνίου

Οι φωνές και οι αντιδράσεις φαίνεται να «έπιασαν» τόπο και η τιμή του φρέσκου γάλακτος, μέχρι στιγμής, δεν αναμένεται να δει καμία αύξηση.

Advertisement

Αυτό έκανε γνωστό ο Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Λιανικού Εμπορίου, Μάριος Αντωνίου, μιλώντας στο κρατικό ραδιόφωνο, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι η συγκεκριμένη βιομηχανία, έχει κάνει δεύτερες σκέψεις και ενώ ετοιμαζόταν για αυξήσεις από σήμερα, τελικά δεν προέβη σε αυτές.

«Η συγκεκριμένη εταιρεία δεν έδωσε καμία εξήγηση. Ενώ μας είχε ανακοινωθεί πριν από μέρες ότι θα προχωρούσε σε αύξηση 9%,  μετά από πίεση που ασκήθηκε για να αιτιολογηθεί αυτή η απόφαση και αφού διαπίστωσε ότι δεν μπόρεσε να δώσει εξηγήσεις, χθες λάβαμε μία προφορική ενημέρωση ότι δεν θα βλέπαμε, τελικά, τις αλλαγές στις τιμές κατά την παράδοση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κύριος Αντωνίου.

Καθησύχασε μάλιστα το κοινό, το οποίο συμβούλεψε να μην ανησυχήσει μετά και από αυτήν την εξέλιξη.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network