MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Τέλος στην αγωνία! Ανακοινώνονται σήμερα τα αποτελέσματα των Παγκύπριων Εξετάσεων

Advertisement

Sponsored by exness

Ανακοινώνονται σήμερα τα αποτελέσματα των Παγκύπριων Εξετάσεων – Τέλος στην αγωνία για πάνω από 5 χιλιάδες υποψήφιους – Ανακοινώνονται σήμερα και οι 10 πρωτεύσαντες

Τέλος σήμερα στην αγωνία χιλιάδων υποψηφίων που παρακάθισαν στις Παγκύπριες Εξετάσεις, καθώς στις 9:00 το πρωί, ανακοινώνονται από τον Υπουργό Παιδείας Πρόδρομο Προδρόμου, στα πλαίσια δημοσιογραφικής διάσκεψης, τα αποτελέσματα και η κατανομή των θέσεων στα Πανεπιστήμια της Κύπρου και τις Στρατιωτικές Σχολές της Ελλάδας.

Advertisement

Αμέσως μετά, οι εισακτέοι στα κυπριακά πανεπιστήμια (Πανεπιστήμιο Κύπρου και ΤΕΠΑΚ) και στις Στρατιωτικές Σχολές της Ελλάδος θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας.

Συνολικά, στις φετινές παγκύπριες εξετάσεις παρακάθισαν 5,202 υποψήφιοι φοιτητές.

Όσοι υποψήφιοι ενδιαφέρονται να φοιτήσουν σε ένα από τα πανεπιστημιακά ιδρύματα της Ελλάδας θα πρέπει να περιμένουν λίγες μέρες ακόμα για τα αποτελέσματα.
Σύμφωνα με τον Προϊστάμενο της Υπηρεσίας Εξετάσεων του Υπουργείου Παιδείας Δημήτρη Χανδριώτη, κατά πάσα πιθανότητα την ερχόμενη Δευτέρα θα ανακοινωνούν οι βαθμολογίες για πρόσβαση στα Ανώτερα και Ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της Ελλάδας και θα λειτουργήσει η πλατφόρμα για υποβολή αίτησης.

Στη σημερινή διάσκεψη τύπου θα ανακοινωθούν και 10 πρωτεύσαντες.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network