MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Τέλος η αγωνία… Δείτε τα αποτελέσματα των Παγκύπριων Εξετάσεων

Advertisement

Sponsored by exness

Η ώρα της αλήθειας για τους υποψήφιους για τα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Κύπρου και τις Στρατιωτικές Σχολές της Ελλάδας.

Advertisement

Τα αποτελέσματα των παγκύπριων εξετάσεων του 2017 για τα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της Κύπρου και τις στρατιωτικές σχολές της Ελλάδας ανακοίνωσε πριν από λίγο ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού Κώστας Καδής.

Είπε ότι με τη σημερινή κατανομή έχουν διατεθεί 2224 θέσεις βάσει των προτιμήσεων των υποψηφίων εκ των οποίων οι 1450 στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, 582 στο ΤΕΠΑΚ, 96 στο Ανώτερο Ξενοδοχειακό Ινστιτούτο Κύπρου και 96 στις στρατιωτικές σχολές της Ελλάδος.

Τα αποτελέσματα των παγκύπριων εξετάσεων έφεραν τη μαθήτρια του Λυκείου Αγίου Νεοφύτου Πάφου Χρυσταλλένη Τρύφωνος πρώτη με γενικό βαθμό κατάταξης – πρόσβασης το 20. Επίσης στους πρωτεύσαντες κατατάσσονται και οι  Κυριάκος Κώστα και Χαραλάμπους Ζήνα.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα

Για τις θέσεις στα ΑΑΕΙ και ΤΕΙ Ελλάδος οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί στον μήνα Ιούλιο.

 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network