MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

«Τέλος χρόνου»: Ανακοινώνουν στάση εργασίας στο ΤΑΕΠ Πάφου μετά από νέα παραίτηση γιατρού

Advertisement

Sponsored by exness

Νέα στάση εργασίας στο ΤΑΕΠ Πάφου μετά από παραίτηση γιατρού – «Οι ιδιαίτερα επικίνδυνες αποφάσεις του ΔΣ ΟΚΥπΥ στερούνται λογικής»

Επαναφέρουν την τρίωρη στάση εργασίας στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου οι κυβερνητικοί ιατροί, μετά το περιθώριο που έδωσε στον ΟΚΥπΥ για επίλυση του προβλήματος υποστελέχωσης.

Advertisement

Σε ανακοίνωση της η ΠΑΣΥΚΙ επισημαίνει πως «ο χρόνος που μας ζητήθηκε ώστε να εξευρεθούν πρακτικές και εφαρμόσιμες λύσεις ως προς την σοβαρότατη υποστελέχωση του ΤΑΕΠ του Γ. Ν. Πάφου έχει παραχωρηθεί, όμως δυστυχώς το μόνο πρακτικό αποτέλεσμα που βιώνουν οι εναπομείναντες Ιατροί είναι ακόμη μια παραίτηση συναδέλφου, και μέχρι την εξερεύνηση δυο ιατρών ψάχνουμε πλέον για τρεις τουλάχιστον, επιμένοντας σε ένα ανεπιτυχές μοτίβο επικοινωνιακού χαρακτήρα, που δυστυχώς έχει δηλητηριάσει και διαβρώσει τα θεμέλια των Δημοσίων Νοσηλευτηρίων».

Υποδεικνύει δε, πως «οι ευφάνταστες αποφάσεις για μετακίνηση ιατρών από αλλά ΤΑΕΠ των Δημοσίων Νοσηλευτηρίων, αλλά και οι ιδιαίτερα επικίνδυνες αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου του Ο.Κ.Υπ.Υ σε σχέση με την λειτουργία των ΤΑΕΠ στερούνται λογικής, από ιατρικής άποψης».

«Ως εκ τούτου», συνεχίζει η ΠΑΣΥΚΙ, «επειδή περαιτέρω πίστωση χρόνου δεν μπορεί να παραχωρηθεί, γιατί αυτό σημαίνει συνυπευθυνότητα ενημερώνουμε για την επαναφορά του μέτρου της 3ωρης στάσης εργασίας η οποία είχε ανασταλεί. Ως νέα ημερομηνία έχει οριστεί η Πέμπτη 20 Απριλίου 2023 και ώρα διεξαγωγής από τις 9:00 π.μ. μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι».

«Δράττοντας της ευκαιρίας καλούμε επιπλέον το Δ.Σ Ο.Κ.Υπ.Υ όπως αποσύρει άμεσα και οριστικά τις αποφάσεις ημερομηνίας 06.04.2023», υπογραμμίζει η ΠΑΣΥΚΙ.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network