MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Τελικά θα βρέξει;

Advertisement

Sponsored by exness

Σύμφωνα με την πρόβλεψη της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, σήμερα νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναμένονται να δώσουν τοπικά βροχές ή και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα.

Advertisement

Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς και τοπικά μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, αλλά από νωρίς το απόγευμα τοπικά ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγμένη, για να καταστεί το απόγευμα μέχρι ταραγμένη, στα προσήνεμα.

Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 29 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 28 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 27 στα υπόλοιπα παράλια και στους 19 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε παροδικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν τοπικά βροχές ή και μεμονωμένη καταιγίδα, κοντά στα παράλια ή και στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 18 στα παράλια και στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη και την Πέμπτη αναμένονται περίoδοι με κυρίως αίθριο καιρό αλλά και διαστήματα με συννεφιά που αναμένεται να δώσει μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται νωρίς το απόγευμα ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, στα ορεινά ή και στο εσωτερικό. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή κατά το τριήμερο.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network