MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Τελέστηκε το ετήσιο μνημόσυνο των θυμάτων της Ήλιος στο Γραμματικό

Advertisement

Sponsored by exness

Τελέστηκε το πρωί της Τρίτης Θεία Λειτουργία στο εκκλησάκι που κτίστηκε στο Γραμματικό Αττικής, στο σημείο όπου κατέπεσε το αεροσκάφος της “Ήλιος”, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 121 άτομα. Στη συνέχεια τελέστηκε το μνημόσυνο των θυμάτων της αεροπορικής τραγωδίας και έγινε τρισάγιο στην κορυφή του βουνού.

Advertisement

Στην Ελλάδα έφτασαν από την Κύπρο για το Μνημόσυνο περίπου εξήντα συγγενείς των θυμάτων. Του ετήσιου μνημοσύνου χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού Κύριλλος, ο οποίος ανέφερε ότι είναι ηθική και πρακτική υποχρέωσή του να δηλώνει πάντα παρών στο ετήσιο μνημόσυνο.

Την Κυπριακή Δημοκρατία εκπροσώπησε ο Πρέσβης της Κύπρου στην Ελλάδα, Κυριάκος Κενεβέζος. Στεφάνια κατατέθηκαν εκ μέρους του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη, του Προέδρου της Βουλής, Δημήτρη Συλλούρη, του Δημοκρατικού Συναγερμού και του ΑΚΕΛ.

Συλλούρης: Οφείλουμε και δεν πρόκειται να ξεχάσουμε

Στο χρέος της πολιτείας απέναντι στις οικογένειες των 121 θυμάτων του αεροπορικού δυστυχήματος της «Ήλιος» αναφέρεται ο Πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Συλλούρης, με αφορμή τη συμπλήρωση 13 χρόνων από την τραγωδία.

«Δεκατρία χρόνια σήμερα από την τραγωδία στο Γραμματικό που συγκλόνισε και μαυροφόρεσε την Κύπρο. Η σκέψη μας παραμένει στις οικογένειές των 121 θυμάτων του αεροπορικού δυστυχήματος της “Ηλιος” και στο χρέος μας ως πολιτεία απέναντι τους», αναφέρει ο κ. Συλλούρης, σε ανάρτησή του στο Twitter.

«Οφείλουμε και δεν πρόκειται να ξεχάσουμε», σημειώνει.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΣΕΡΙ / ΑΡΗΣ

ShootandGoal