MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

«Τελείωσε» ο Λώλος! Ολοταχώς για 2 εντάλματα σύλληψης

Advertisement

Sponsored by exness

Επίκεινται νέες συλλήψεις για το σκάνδαλο με τα σκουπίδια – Ολοκληρώθηκε η κατάθεση του Λώλου – Τους «έδωσε» όλους –  Ενέπλεξε και στέλεχος πολιτικού κόμματος ο ύποπτος – Εντός των επόμενων ωρών αναμένονται εξελίξεις

Advertisement

Ολοκληρώθηκε γύρω στις 4 το απόγευμα η πολύωρη κατάθεση του Θεοφάνη Λώλου, Διευθυντή της εταιρείας ΕΝVIROPLANT, ο οποίος τελεί υπό κράτηση σε σχέση με την πολύκροτη υπόθεση ΧΥΤΑ Πάφου και ΧΥΤΥ Κόσιης.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο ύποπτος ήταν και σήμερα «λαλίστατος» όπου μίλησε με κάθε λεπτομέρεια στους ανακριτές για το φαγοπότι που στήθηκε στο οποίο ενέπλεξε συγκεκριμένα πρόσωπα.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε η αστυνομία εντός της ημέρας αναμένεται να προχωρήσει στην έκδοση 2 ενταλμάτων σύλληψης ενώ αναμένεται να διαφανεί κατά πόσο στα πρόσωπα που θα φορέσουν χειροπέδες είναι το στέλεχος πολιτικού κόμματος που ενέπλεξε στην κατάθεση του ο ύποπτος. Αν ναι τότε το όνομα του θα προκαλέσει ιδιαίτερη αίσθηση και θα φέρει νέα δεδομένα στην πολύκροτη υπόθεση.

Οι ανακριτές της υπόθεσης αξιολογούν το περιεχόμενο της κατάθεσης Λώλου και δεν αποκλείεται ο κύκλος των συλλήψεων να μεγαλώσει ενώ βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με τον Γενικό Εισαγγελέα για να αποφασιστούν τα επόμενα βήματα.

Εντός των επόμενων ωρών αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network