MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

ΤΑΚ: Πρόοδο και στα άλλα κεφάλαια για να πετύχει η Διάσκεψη

Advertisement

Sponsored by exness

Πρόοδο και στα άλλα κεφάλαια για να πετύχει η Διάσκεψη, λένε τουρκικές πηγές 

Advertisement

Η Τουρκία εξήγησε στη χθεσινή πρώτη μέρα της Διάσκεψης για την Κύπρο γιατί είναι απαραίτητο για τη βιωσιμότητα “του νέου συνεταιρισμού που θα δημιουργηθεί, το σύστημα εγγυήσεων,” αναφέρει δημοσίευμα του τ/κ «πρακτορείου» ειδήσεων (ΤΑΚ), παραθέτοντας λεπτομέρειες για τις απόψεις που η τουρκική πλευρά κατέθεσε σχετικά με το εν λόγω κεφάλαιο της ασφάλειας και εγγυήσεων.

Όπως μεταδίδει η απεσταλμένη του «πρακτορείου» στο Κραν Μοντάνα, επικαλούμενη πληροφόρηση από Τούρκους αρμοδίους, η τουρκική πλευρά θεωρεί απαραίτητο για τις δικαιολογημένες – όπως γράφει – ανησυχίες των Τ/κ, λόγω και των όσων έζησαν στο παρελθόν, στη λύση που θα βρεθεί να υπάρχει ένα σύστημα ασφάλειας και εγγυήσεων.

Η τουρκική πλευρά, λέγοντας ότι στη Διάσκεψη δεν συζητήθηκε μόνο το κεφάλαιο ασφάλειας και εγγυήσεων, θεωρεί ότι πρέπει να είναι γνωστό ποιο θα είναι το συνταγματικό καθεστώς που θα προκύψει στις διαπραγματεύσεις. Για να είναι επιτυχημένη η Διάσκεψη, θα πρέπει να υπάρξει πρόοδος και στα εκκρεμούντα ζητήματα που υπάρχουν στα άλλα κεφάλαια, προστίθεται.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network