MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ταυτοποιήθηκαν μέσω οπτικού υλικού πρόσωπα που πανηγύριζαν για την Ομόνοια στη Λεμεσό παραβιάζοντας τα διατάγματα

Advertisement

Sponsored by exness

Ταυτοποιήθηηκαν πρόσωπα που συμμετείχαν στους πανηγυρισμούς για την πρόκριση της Ομόνοιας – 7 καταγγελίες στη Λεμεσό για παραβίαση του περί λοιμοκάθαρσης νόμου – Συνεχίζεται η διερεύνηση – Στο μικροσκόπιο των αρχών οπτικό υλικό

Συνεχίζουν οι δύο ανακριτικές ομάδες που έχουν συσταθεί σε Λευκωσία και Λεμεσό τις εξετάσεις προκειμένου να ταυτοποιήσουν πρόσωπα που το βράδυ της Τετάρτης συμμετείχαν στους μαζικούς πανηγυρισμούς για την πρόκριση της Ομόνοιας στις δύο πόλεις.

Advertisement

Συγκεκριμένα όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενο δημοσίευμα της Cyprus Times, από την πρώτη στιγμή, κάτω από το μικροσκόπιο των δύο ανακριτικών ομάδων βρέθηκαν βίντεο και φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και καταγράφουν συνωστισμό και παραβίαση των διαταγμάτων κατά του Covid-19.

Όπως πληροφορούμαστε για τους πανηγυρισμούς στην περιοχή του κυκλικού κόμβου Αγίου Νικολάου στη Λεμεσό, οι αρχές προχώρησαν στην ταυτοποίηση εφτά προσώπων τα οποία καταγγέλθηκαν και κατηγορήθηκαν γραπτώς για παραβίαση του περί λοιμοκάθαρσης νόμου. Μέχρι χθες βράδυ είχαν ταυτοποιηθεί 5 πρόσωπα ενώ ο αριθμός τους αυξήθηκε στους 7 σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network