MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Τα βλέμματα ξανά στραμμένα στον επιχειρηματία για το φόνο της Μολδαβής

Advertisement

Sponsored by exness

Στο στόχαστρο της αστυνομίας ξανά ο επιχειρηματίας για το φόνο της 36χρονης Μολδαβής στη Λάρνακα – Έδωσαν στοιχεία οι φίλες του θύματος – Αναμένεται να ανακριθεί ο ύποπτος εναντίον του οποίου εγέρθηκαν υποψίες από την πρώτη στιγμή – Ήταν ο μόνιμος δεσμός της 36χρονης – Που στρέφονται οι έρευνες της αστυνομίας

Advertisement

Γρίφος για γερά νεύρα αποδεικνύεται το ερώτημα ποιος τελικά δολοφόνησε την 36χρονη Μολδαβή που εντοπίστηκε νεκρή και δεμένη πισθάγκωνα στο διαμέρισμα της το βράδυ της 31ης Οκτωβρίου στη Λάρνακα.  

Μετά τα αποτελέσματα του γενετικού υλικού τα οποία δεν συνδέθηκαν με τον ύποπτο γυμναστή που απειλούσε το θύμα και ήταν το τελευταίο πρόσωπο που επικοινώνησε μαζί της, οι ανακριτές της υπόθεσης αναγκάζονται να στρέψουν τις έρευνες προς διαφορετική κατεύθυνση σε μια προσπάθεια να βρουν την άκρη του νήματος.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές της  Cyprus Times, τα βλέμματα σε αυτή την στιγμή των εξελίξεων είναι στραμμένα προς σε συγκεκριμένο επιχειρηματία ο οποίος θεωρήθηκε παράλληλος ύποπτος μαζί με τον 34χρονο γυμναστή.

Οι ανακριτές έχουν στα χέρια τους μαρτυρίες από τις φίλες του θύματος, ότι ήταν ο μόνιμος δεσμός της 36χρονης η οποία τους είχε εκμυστηρευτεί σημαντικές πληροφορίες. Ως εκ τούτου με αυτά τα δεδομένα η αστυνομία επιχειρεί να διασταυρώσει διάφορα στοιχεία ενώ αναμένεται να καλέσει εκ νέου τον επιχειρηματία για ανάκριση.

Ωστόσο, όπως είχαμε αναφέρει, μετά τα αποτελέσματα των επιστημονικών εξετάσεων η αστυνομία αποφάσισε όπως καλέσει για ανάκριση ακόμη περίπου 10 πρόσωπα που φαίνεται να διατηρούσαν σχέση με την 36χρονη, εκτός από τους 8 που είχαν ανακριθεί λίγες ώρες μετά την διάπραξη του φονικού.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network