MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Τα βλέμματα στη Νέα Υόρκη… Ενημερώνει το ΣΑ ο Έιντε

Advertisement

Sponsored by exness

Συνεχίζουν τις συνομιλίες επί των πέντε κεφαλαίων την Πέμπτη Αναστασιάδης – Ακιντζί – αξιολογούν τα πεπραγμένα Γενεύης και Mont Pelerin – Ενημερώνει τα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας ο Έιντε

Advertisement

Την Πέμπτη συναντώνται για πρώτη φορά μετά τη Γενεύη Αναστασιάδης – Ακιντζί.

Οι δύο ηγέτες αναμένεται να συνεχίσουν τις διαπραγματεύσεις επί των πέντε κεφαλαίων.

Κατά τη συνάντηση οι δύο ηγέτες θα αξιολογήσουν τα πεπραγμένα των τεχνοκρατών στο Mont Pelerin και τα όσα κατέγραψαν οι απεσταλμένοι των δύο πλευρών.

Ενημερώνει τα μέλη του ΣΑ ο Έιντε

Την ίδια ώρα με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η ενημέρωση των μελών του Συμβουλίου Ασφαλείας από τον Έσπεν Μπαρθ Έιντε. Ο Ειδικός Σύμβουλος του ΓΓ του ΟΗΕ μετέβει στη Νέα Υόρκη όπου απόψε θα ενημερώσει για τα όσα συνέβησαν στη Γενεύη, την ώρα που έγγραφα εκατέρωθεν «αδειάζουν» τον Έιντε.

Νέος γύρος επαφών ΠτΔ

Στο μεταξύ, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης συνέχισε και χθες τον κύκλο επαφών του με ξένους ηγέτες. Χθες είχε τηλεφωνική επικοινωνία με την Πρωθυπουργό της Βρετανίας Τερέζα Μέι.

Στην Άγκυρα ο Ακιντζί

Στην Άγκυρα μεταβαίνει ο Μουσταφά Ακιντζί για επαφές με την τουρκική ηγεσία, για ενημέρωση και συνεννόηση μετά και την ολοκλήρωση της διαδικασίας σε επίπεδο τεχνοκρατών στο Μοντ Πελερέν.

Σύμφωνα με την ανταποκρίτρια του ΡΙΚ στην Κωσνταντινούπολη, ο Μουσταφά Ακιντζί αναμένεται να επιστρέψει στα κατεχόμενα το βράδυ της Τρίτης, και ακολούθως θα ενημερώσει μέσω τηλεοπτικών εκπομπών για τα τεκταινόμενα στο Κυπριακό.

 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network