MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Τα στοιχεία που οδηγούν σε έγκλημα… Μπροστά σε φρικτό σενάριο διπλής δολοφονίας (pics-video)

Advertisement

Sponsored by exness

Συλλέγουν στοιχεία… συνεχίζουν τις έρευνες – Μπροστά σε φρικτό σενάριο δολοφονίας των δύο γυναικών που εξαφανίστηκαν από τις 17 Νοεμβρίου οι αστυνομικές αρχές – Δεν αλλάζει στάση ο 32χρονος Σύρος που τελεί υπό κράτηση… γνωστός στην Αστυνομία και ο δεύτερος – Τα στοιχεία που τους οδηγούν σε έγκλημα

Κάθε στοιχείο που περισυνέλλεγαν οι ανακριτές, τους οδηγούσε όλο και πιο κοντά στο σενάριο της διπλής δολοφονίας πίσω από την εξαφάνιση των δύο γυναικών από τη Ρωσία. Η Alraeesi Khaiat 43 ετών και η Mariia Gazibagandova 33 ετών που διέμεναν μαζί στη Λάρνακα εξαφανίστηκαν από τις 17 Νοεμβρίου και από τότε δεν υπήρξε κανένα σημάδι ζωής.

Advertisement

19 Νοεμβρίου καταγγέλλεται η εξαφάνιση τους.

26 Νοεμβρίου ένας 32χρονος από τη Συρία συλλαμβάνεται και τίθεται υπό κράτηση ως ύποπτος για απαγωγή με σκοπό την φόνευση. «Από την ανάκριση του 32χρονου προέκυψαν θέματα που ήγειραν υπόνοιες, για αυτό προχωρήσαμε στη σύλληψη του» είπε ο Εκπρόσωπος της Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου.

Όπως προέκυψε κατά τη διερεύνηση, ο 32χρονος και οι δύο γυναίκες πέρασαν διάστημα τριών ημερών σε οικία που βρίσκεται σε σημείο μεταξύ Αμιάντου και Κάρδαμα. Ο 32χρονος είχε τα κλειδιά της οικίας που ανήκει σε Ελληνοκύπριο, γιατί εκτελούσε εργασίες εκεί. Ανακρινόμενος παραδέχτηκε ότι ήταν μαζί τους στην εξοχική κατοικία, ισχυρίστηκε όμως ότι τις μετέφερε πίσω στο σπίτι τους και πως ήταν καλά.

Τα στοιχεία που τους οδηγούν σε έγκλημα

Οι κηλίδες αίματος που εντοπίστηκαν εντός και εκτός της οικίας πάνω σε μικρό εκσκαφέα τον οποίο εικάζεται ότι χρησιμοποίησε ο δράστης, τα αποτελέσματα των εξετάσεων από το Ινστιτούτο Γενετικής που κατέδειξαν ότι το αίμα ανήκει στην μία εκ των δύο γυναικών, το γεγονός ότι από το διαμέρισμα που διέμεναν δεν απουσιάζουν προσωπικά τους αντικείμενα και ένα βίντεο ενώπιον της Αστυνομίας, που επιβεβαιώνει την παρουσία τους στο εξοχικό, ήταν στοιχεία που δε μπορούσαν να αγνοηθούν από την Αστυνομία.

Επιπλέον, στο σημείο εντοπίστηκε και αίμα που ανήκει στον 32χρονο, οδηγώντας και στο σενάριο της πάλης.

Σπιθαμή προς σπιθαμή…

Μέλη της Αστυνομίας της ΕΜΑΚ, αστυνομικά σκυλιά και drone συμμετείχαν στις χθεσινές έρευνες στην περιοχή Αμίαντος-Κάρδαμα. «Χτένισαν» σπιθαμή προς σπιθαμή την περιοχή ψάχνοντας στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στον εντοπισμό των δύο γυναικών. Ίδιο σκηνικό και τις προηγούμενες μέρες στην περιοχή, χωρίς ωστόσο να εντοπιστεί οτιδήποτε.

Η περιοχή είναι δύσβατη και μεγάλη και θεωρείται δύσκολο να εντοπιστεί οτιδήποτε, εάν δεν συνεργαστεί ο 32χρονος, ο οποίος για την ώρα κρατά κλειστό το στόμα του επαναλαμβάνοντας τους ίδιους ισχυρισμούς. Το απόγευμα της Δευτέρας, η Αστυνομία προχώρησε στην έκδοση εντάλματος σύλληψης σε βάρος 23χρονου ομοεθνή του για συνέργεια μετά τη διάπραξη των αδικημάτων. Ο 23χρονος είναι πρόσωπο γνωστό στις αστυνομικές αρχές από άλλες υποθέσεις.

Στο μεταξύ, από τα γραφεία των Τμημάτων Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λάρνακας και Λεμεσού πέρασαν διάφορα πρόσωπα, από το περιβάλλον τόσο του 32χρονου όσο και των δύο γυναικών και έδωσαν καταθέσεις.

Πάντως οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και ουδείς μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο ο κύκλος των συλλήψεων να μεγαλώσει.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network