MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Tα σημεία και οι ώρες δειγματοληψίας εργαζομένων για μετακινήσεις από και προς Λεμεσό-Πάφο (ΠΙΝΑΚΑΣ)

Advertisement

Sponsored by exness

Αναλυτικά τα σημεία και οι ώρες δειγματοληψίας εργαζομένων για μετακινήσεις από και προς Λεμεσό-Πάφο – Ενημερώνει το Υπουργείο Υγείας

Τα σημεία και τις ώρες δειγματοληψίας από αύριο για εργαζόμενους που εμπίπτουν στις κατηγορίες για κατ’ εξαίρεση μετακίνηση από και προς τις Επαρχίες Λεμεσού και Πάφου δημοσιεύει το Υπουργείο Υγείας.

Advertisement

Όπως σημειώνεται, για την Λεμεσό, η μονάδα δειγματοληψίας που βρισκόταν χθες και σήμερα στις Κοινωνικές Ασφαλίσεις μετακινείται στον χώρο στάθμευσης της Λαϊκής Αγοράς Επαμεινώντα όπου θα λειτουργούν 2 σημεία. Τα υπόλοιπα σημεία δειγματοληψίας σε όλες τις Επαρχίες παραμένουν ως έχουν.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας, σήμερα η διαδικασία κύλησε ομαλά σε όλα τα σημεία, και κάποια μικρά προβλήματα που παρουσιάστηκαν σε 1-2 σημεία επιλύθηκαν άμεσα και συνέχισε η εξυπηρέτηση των πολιτών.

Αναλυτικά:

Το Υπουργείο Υγείας ενημερώνει ότι τα σημεία δειγματοληψίας που θα λειτουργήσουν από αύριο, καθώς και το ωράριο λειτουργίας τους, για τον εργαστηριακό έλεγχο (PCR) των εργαζόμενων που περιλαμβάνονται στις κατηγορίες για κατ’ εξαίρεση μετακίνηση από και προς τις Επαρχίες Λεμεσού και Πάφου, είναι διαθέσιμα στον πιο κάτω πίνακα και προτρέπονται οι πολίτες να αποτίνονται σε αυτά για την εξυπηρέτησή τους:

Υπενθυμίζεται ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα απευθύνεται μόνο σε εργαζόμενους που εμπίπτουν στις εξαιρέσεις για μετακίνηση από και προς τις Επαρχίες Λεμεσού και Πάφου, σύμφωνα με το Διάταγμα του Υπουργού Υγείας, ημερομηνίας 12 Νοεμβρίου 2020.

Οι εργαζόμενοι που επιθυμούν να υποβληθούν στην εξέταση θα πρέπει να προσκομίζουν απαραίτητα Βεβαίωση Εργοδότη σε έντυπη μορφή, καθώς και ταυτότητα ή διαβατήριο για επαλήθευση στοιχείων. Επίσης, προτρέπονται οι εξεταζόμενοι να συμπληρώνουν ηλεκτρονικά  το Έντυπο Δειγματοληψίας στον σύνδεσμο https://covid19.nipd.com/transitions.php και να το προσκομίζουν μαζί τους.

Οι πολίτες που θα προσέρχονται για δειγματοληψία χρειάζεται απαραίτητα να φέρουν μάσκα και να τηρούν τις αποστάσεις.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network