MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Τα «ρίχνει» στο κράτος ο Φαίδωνος για τα ακατάλληλα κτίρια. «Θα κριθούν όλοι»

Advertisement

Sponsored by exness

Δηλώσεις Δήμαρχου Πάφου για τα ακατάλληλα κτίρια – Ρίχνει ευθύνες στην Κυβέρνηση – Όσα αναφέρει

Αδυναμία του κράτους να διαχειριστεί την κατάσταση σε περίπτωση που ο δήμος και η αστυνομία προβούν σε εξώσεις ενοίκων ακατάλληλων κτιρίων, καταγγέλλει ο δήμαρχος Πάφου, Φαίδωνας Φαίδωνος.

Advertisement

Μιλώντας στο κρατικό ραδιόφωνο, είπε ότι τη Δευτέρα προτίθενται να κάνουν έξωση σε 300 άτομα και τότε, είπε θα κριθούν όλοι στο πεδίο, όταν θα βρεθούν στα πεζοδρόμια στην τουριστική περιοχή της Πάφου.

Σε σχέση με το κτίριο του οποίου κατέρρευσε το μπαλκόνι τραυματίζοντας σοβαρά τρεις ενοίκους, ο κύριος Φαίδωνος είπε ότι προειδοποιήθηκαν οι ένοικοι και οι ιδιοκτήτες ζητούν παράταση χρόνου για να κάνουν την έξωση.

Σε παρέμβασή του για το ίδιο θέμα, ο δήμαρχος Λευκωσίας, Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης είπε ότι χρειάζεται να υπάρχει άμεση επιβολή της νομοθεσίας. Εισηγείται να εξουσιοδοτηθούν οι δήμοι να εκδίδουν εξώδικα για ακατάλληλες οικοδομές και ελλιπή συντήρηση κτιρίων.

Ο κύριος Γιωρκάτζης χαρακτήρισε επίσης ως κλειδί το θέμα του χρόνου επιβολής της νομοθεσίας. Το εξώδικο, πρόσθεσε, θα ωθούσε τους ιδιοκτήτες να προχωρούν σε καλύτερη συντήρηση.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network