MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Τα προβλήματα των σχολείων της Λεμεσού εξετάζουν οι Σύνδεσμοι Γονέων

Advertisement

Sponsored by exness

Συνεχής θα είναι η παρακολούθηση για εντοπισμό τυχόν προβλημάτων – Εκφράστηκαν ανησυχίες για την καθυστέρηση επίλυσης των προβλημάτων που ήδη υπάρχουν

Στην προώθηση λύσεων, για προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα δημοτικά σχολεία της Λεμεσού, στοχεύει σειρά επαφών της Επιτροπής Τεχνικών Θεμάτων της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικών Σχολείων πόλης και επαρχίας Λεμεσού, με Σχολικές Εφορείες της Λεμεσού.

Advertisement

Σήμερα, Πέμπτη, αναφέρει ανακοίνωση της Ομοσπονδίας, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Σχολικής Εφορείας Μέσα Γειτονιάς, για θέματα τα οποία απασχολούν τα Δημοτικά Σχολεία που εμπίπτουν στην περιφέρεια ευθύνης της εν λόγω Εφορείας.

Έγινε, προστίθεται, μια εποικοδομητική συζήτηση, που αφορούσε στα τεχνικά θέματα που απασχολούν τα σχολεία της περιοχής, ενώ εκφράστηκαν οι ανησυχίες των Συνδέσμων Γονέων για την καθυστέρηση επίλυσής των προβλημάτων. Στο πλαίσιο της συνάντησης, καθορίστηκε πρόγραμμα επισκέψεων, καταγραφής και ιεράρχησής των προβλημάτων, για έναρξη επίλυσής τους.

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν και με τις υπόλοιπες Εφορείες της πόλης της Λεμεσού, με σκοπό τη συνεχή παρακολούθηση και εντοπισμό των προβλημάτων που τυχόν υπάρχουν ή θα προκύπτουν, την προσπάθεια επίλυσής τους, «αλλά πάνω απ’ όλα τη στενή συνεργασία μεταξύ μας, για το καλώς νοούμενο συμφέρον των παιδιών μας στις σχολικές μονάδες και την ασφαλή και υγιή διαβίωσή τους σ’ αυτές».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

Τι θα γίνει;

Protathlima