MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Τα πήραν όλα… Έκλεψαν δύο ενοικιαζόμενα οχήματα, δύο jet ski και μία βάρκα από κατάστημα στη Λεμεσό

Advertisement

Sponsored by exness

Δύο ενοικιαζόμενα οχήματα, δύο jet ski και μία βάρκα κλάπηκαν από κατάστημα ενοικιάσεων 33χρονου στη Λεμεσό – Ψάχνουν τους δράστες – Δεν υπήρχε κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης

Advertisement

Μία απίστευτη υπόθεση κλοπής καταγγέλθηκε στην Αστυνομία Λεμεσού στις 3 τα ξημερώματα σήμερα από 33χρονο ιδιοκτήτη καταστήματος ενοικιάσεων στην οδό Πάφου στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με τον παραπονούμενο, άγνωστοι εισήλθαν παράνομα, μεταξύ των ωρών 2μ.μ. και 0225π.μ., στις 2-3/01/2019, στα γραφεία της εταιρείας του και έκλεψαν δύο ενοικιαζόμενα οχήματα, δύο jet ski και μία βάρκα.

Συγκεκριμένα αφού πήραν από το γραφείο τα κλειδιά, έκλεψαν από τον εξωτερικό χώρο δύο αυτοκίνητα μάρκας 1. NISSAN NOTE, χρώματος αργυρού, με αριθμούς εγγραφής ΜΖΑ 612, αξίας 8,000 ευρώ και 2. PROTON SAVVY, μπλε χρώματος, με αριθμούς εγγραφής KQZ 937, αξίας 1,000 ευρώ περίπου.

Επίσης, οι δράστες έκλεψαν από τον εξωτερικό χώρο μια βάρκα, που βρισκόταν σε τρόλεϊ, μάρκας KARMICK, άσπρου χρώματος, 23 ποδών, με την επιγραφή «ΜΑΡΙΑ», αξίας 12,000 ευρώ, καθώς επίσης και δύο τζετ σκι, τα οποία βρίσκονταν σε τρόλεϊ, μάρκας SEADOO, χρώματος 1.Χρυσού με μαύρη σέλα, αξίας 12,000 ευρώ και 2. Μπλε με μαύρη σέλα, αξίας 5,000 ευρώ.

Έπειτα από εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι οι δράστες πέτυχαν είσοδο από τη γυάλινη προθήκη του καταστήματος, το οποίο δε διαθέτει κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης.

Η αξία των κλοπιμαίων υπολογίζεται γύρω στις 40 χιλιάδες ευρώ. Οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται για τον εντοπισμό των δραστών ενώ λαμβάνονται καταθέσεις.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network