MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Τα λένε Αναστασιάδης – Σπέχαρ

Advertisement

Sponsored by exness

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη  έχει σήμερα το πρωί η Ειδική Αντιπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, Ελίζαμπεθ Σπέχαρ.

Advertisement

Στη συνάντηση συμμετέχουν επίσης από κυπριακής πλευράς ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου, ο διαπραγματευτής Ανδρέας Μαυρογιάννης και μέλος του Διπλωματικού Γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Ο εκπρόσωπος Τύπου των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο, Αλίμ Σιντίκ, δήλωσε χθες στο ΚΥΠΕ πως η αξιωματούχος των Ηνωμένων Εθνών συναντάται με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη για να ακούσει τις θέσεις του για την παρούσα κατάσταση και για να συζητήσουν για την έκθεση του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, του περασμένου Απριλίου, για την αποστολή των καλών υπηρεσιών του στην Κύπρο, καθώς και για την επικείμενη έκθεση του Γενικού Γραμματέα για την ειρηνευτική δύναμη των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο (ΟΥΝΦΙΚΥΠ).

Η έκθεση για την ανανέωση της θητείας της ΟΥΝΦΙΚΥΠ αναμένεται να κυκλοφορήσει στο τέλος Ιουνίου.

Ο κ. Σιντίκ είπε ακόμη πως η συνάντηση της κ. Σπέχαρ με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη πραγματοποιείται μετά τη συνάντηση που η αξιωματούχος των ΗΕ είχε με τον Τ/κ ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί στις 7 Μαΐου, υπενθυμίζοντας πως η κ. Σπέχαρ έχει ζητήσει να έχει συναντήσεις με τους δυο ηγέτες.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network