MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Τα έβαλαν με ηλικιωμένο, τον έκλεψαν και τον έστειλαν στο νοσοκομείο

Advertisement

Sponsored by exness

Χειροπέδες σε έναν 46χρονο και έναν 53χρονο πέρασε η Αστυνομία – Επιτέθηκαν το πρωί σε 77χρονο, του πήραν μια τσάντα και τράπηκαν σε φυγή με μηχανή – Παραδέχθηκαν εμπλοκή σε ακόμα τρεις περιπτώσεις κλοπών

Advertisement

Με άμεση κινητοποίηση μελών της Αστυνομίας, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν δύο πρόσωπα, τα οποία το πρωί σήμερα είχαν επιτεθεί (ο ένας) εναντίον ενός προσώπου και έκλεψαν από αυτόν διάφορα προσωπικά του αντικείμενα.

Συγκεκριμένα, σήμερα το πρωί καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από 77χρονο μόνιμο κάτοικο εξωτερικού, ο οποίος βρίσκεται για διακοπές στην Κύπρο, ότι γύρω στις 10 το πρωί σήμερα, ενώ βρισκόταν σε καφετέρια στη λεωφόρου Μακαρίου στη Λάρνακα, άγνωστο πρόσωπο, του επιτέθηκε και χρησιμοποιώντας βία τον έσπρωξε με τα χέρια του, με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος.

Το άγνωστο πρόσωπο κατάφερε και του έκλεψε μια ρούχινη τσάντα μαύρου χρώματος, η οποία περιείχε διάφορα προσωπικά του αντικείμενα και ακολούθως επιβιβάστηκε σε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού την οποία οδηγούσε άλλο πρόσωπο και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ο 77χρονος επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε, ότι υπέστη εκδορές και μώλωπες σε διάφορα μέρη του σώματός του και αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών απολύθηκε.

Μετά από συντονισμένες και άμεσες ενέργειες της Αστυνομίας, διαπιστώθηκε, ότι η μοτοσικλέτα είχε ενοικιαστεί από συγκεκριμένα πρόσωπα, τα οποία εντοπίστηκαν και οδηγήθηκαν στα γραφεία του ΤΑΕ Λάρνακας για ανάκριση.

Πρόκειται για 46χρονο και 53χρονο, οι οποίοι αφίχθηκαν στην Κύπρο πριν από μερικές ημέρες. Από εξετάσεις που ακολούθησαν τα πιο πάνω πρόσωπα παρέδωσαν μια τσάντα που είχε κλαπεί από διαμέρισμα, ενώ εντοπίστηκε και η μοτοσικλέτα που χρησιμοποιούσαν.

Επίσης, κατά την ανάκριση τους παραδέχθηκαν τη διάπραξη ακόμη τριών υποθέσεων κλοπών από αυτοκίνητα και κλοπής από πρόσωπο.

Εναντίον τους εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα και συνελήφθησαν για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΚΟΚΟΡΙΝ;

ShootandGoal