MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Τα έργα του ΥΠΑΝ επικροτούν οι Οργανωμένοι Γονείς Δημοτικής

Advertisement

Sponsored by exness

«Ευχόμαστε η πολιτεία γενικότερα, να επενδύει στην παιδεία του τόπου μας για την πρόοδο και μάθηση των παιδιών μας»

Τα έργα του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας επικροτεί η Ομοσπονδία Συνδέσμων Γονέων Δημοτικών Σχολείων Λευκωσίας, η οποία καλέστηκε και παρευρέθηκε χθες Πέμπτη στον απολογισμό του έργου του Υπουργείου, τον οποίο παρουσίασε ο πολιτικός προϊστάμενος του Υπουργείου, Πρόδρομος Προδρόμου.

Advertisement

Όπως σημειώνει σε ανακοίνωση της, κατά την παρουσίαση αναφέρθηκαν τα ακόλουθα έργα του ΥΠΠΑΝ για τα οποία έγινε εκτενής παρουσίαση για το κάθε ένα: Υλοποίηση σχεδίου ψηφιακού μετασχηματισμού, το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη, Ψηφιακή στήριξη των σχολικών μονάδων, Μετατροπή της Κύπρου σε διεθνές περιφερειακό κέντρο Ανώτερης Εκπαίδευσης και Έρευνας, Επένδυση σε αναπτυξιακά έργα και στην πράσινη ανάπτυξη, Υλοποίηση σημαντικών εκπαιδευτικών μεταρρυθμίσεων, το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη, Αναγνώριση της διαφορετικότητας κάθε παιδιού.

Όπως ανέφερε ο κ. Προδρόμου, το Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας φροντίζει για το μέλλον των παιδιών και στοχεύει σε ένα σύγχρονο και ψηφιακό κράτος, μια ισχυρή και πράσινη οικονομία, μια δίκαιη κοινωνία και μια πολιτεία με δύναμή της την καινοτομία.

«Ως οργανωμένοι γονείς επικροτούμε τα έργα του ΥΠΑΝ και ευχόμαστε η πολιτεία γενικότερα, να επενδύει στην παιδεία του τόπου μας για την πρόοδο και μάθηση των παιδιών μας. Ελπίζουμε σε μια αρμονική και καρποφόρα συνεργασία με το ΥΠΑΝ για το καλό των παιδιών μας και της παιδείας του τόπου γενικότερα», καταλήγει η Ομοσπονδία Συνδέσμων Γονέων Δημοτικών Σχολείων Λευκωσίας, στην ανακοίνωση της.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΦΑΒΟΡΙ/ΑΕΚ

ShootandGoal