MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Τα επόμενα βήματα στον ΔΗΣΥ μετά το Πολιτικό Γραφείο

Advertisement

Sponsored by exness

Κωδικοποίηση των επόμενων βημάτων στον ΔΗΣΥ – Μετά τη συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου

Advertisement

Χτες έλαβε χώρα το προγραμματισμένο, διευρυμένο πολιτικό γραφείο του Δημοκρατικού Συναγερμού. Σε αυτό συμμετείχαν 200 προσωπικότητες, αξιωματούχοι του κόμματος και ενεργά μέλη της πολιτικής ζωής του τόπου.

Κατά τη συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου, η οποία είχε διάρκεια εφτά ώρες, κατατέθηκαν πολιτικές παρεμβάσεις και εισηγήσεις ουσίας από τους ομιλητές μέσα στα πλαίσια επίδειξης πραγματικού πολιτικού πολιτισμού, για πληθώρα θεμάτων. Από το κυπριακό ως την οικονομία, την ενέργεια και το περιβάλλον αλλά και όσα τα στελέχη του πολιτικού γραφείου τόνισαν για το μέλλον και την πορεία του Δημοκρατικού Συναγερμού μέσα από την παραγωγή πολιτικής, το συντονισμό μεταξύ κυβέρνησης και κόμματος κτλ. Καταγράφηκαν όλα. Και ήταν τέτοια η ωριμότητα των επιχειρημάτων που κατατέθηκαν ώστε να δημιουργείται πρόσθετη ανάγκη για αξιοποίηση όλων των εισηγήσεων, αλλά και των ιδίων των στελεχών της παράταξης κάτι που θα γίνει στις αμέσως επόμενες μέρες, μέσα από το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος.

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός ήταν και παραμένει ένα κόμμα εξωστρεφές, που πρωτοστάτησε μέσω συνεργασιών στη Βουλή στη σωτηρία της χώρας, που στήνει γέφυρες ανάμεσα στους φιλελεύθερους και τη λαϊκή δεξιά, τους αστούς και τους αγρότες, την μικρομεσαία επιχείρηση, τους εργαζόμενους σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα και τους αυτό-εργοδοτούμενους, στις τάξεις του.

Με αυτό σαν διαρκές πρόταγμα και για να εκπληρώσει και στο μέλλον ακέραια το ρόλο που έχει και φέρει μέσα στην κοινωνία, ο Δημοκρατικός Συναγερμός θα προχωρήσει συντονισμένα στα επόμενα βήματα. Τα οποία άπτονται στην:

  • Εις βάθος αξιολόγηση του εκλογικού αποτελέσματος από μια επιτροπή πολιτικών προσώπων που δεν είχαν εμπλοκή στην καθημερινή διαχείριση των θεμάτων, ώστε η αξιολόγηση και η ανάλυση που θα προκύψει να είναι αμερόληπτη. Η ίδια επιτροπή, με επικεφαλής τον πρώην αναπληρωτή Πρόεδρο και ευρωβουλευτή Παναγιώτη Δημητρίου, θα εξετάσει και τις δομές που αφορούν την οργάνωση του κόμματος, ώστε να επέλθουν σαφείς προτάσεις βελτίωσης και στους τομείς όπου αυτό απαιτείται, μετά και τα όσα ειπώθηκαν στο διευρυμένο πολιτικό γραφείο.
  • Πορεία προς τη βάση του Δημοκρατικού Συναγερμού ξεκινώντας από τις επαρχίες άμεσα το επόμενο διάστημα στις εξής ημερομηνίες:

Λευκωσία – Τρίτη 11/6, 6:30μμ, Αίθουσα Αμμόχωστος

Λεμεσός – Τετάρτη 12/6, 6:30μμ, Επαρχιακά Γραφεία Λ/σού – 2ος όροφος

Αμμόχωστος – Πέμπτη 13/6, 7μμ, Δημαρχείο Παραλιμνίου

Πάφος – Παρασκευή 14/6, 6:30μμ, ΣΕΚ Πάφου

Λάρνακα – Τετάρτη 19/6, 7μμ, Επαρχιακά Γραφεία ΔΗΣΥ

  • Την κωδικοποίηση των θέσεων του Δημοκρατικού Συναγερμού πάνω στα μεγάλα ζητήματα του τόπου: Το κυπριακό, με επικεφαλής τον Ιωάννη Κασουλίδη, την οικονομία, την ενέργεια, τα κοινωνικά θέματα, περιβάλλον κ.α., με ανάθεση σε πολιτικά στελέχη και νέους ανθρώπους για την ετοιμασία αυτής της κωδικοποίησης.

Το όραμα του Δημοκρατικού Συναγερμού για την Κύπρο, παραμένει αρραγές και αναλλοίωτο και περνάει μέσα από την ορθολογική διαχείριση και τη στάση ευθύνης απέναντι σε όλα τα μεγάλα θέματα, με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον του τόπου.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network