MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Τα «είπε» τηλεφωνικά με ‘Ειντε και Ντάνκαν ο ΠτΔ

Advertisement

Sponsored by exness

Τηλεφωνικές συνομιλίες με τον Ειδικό Σύμβουλο του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο `Εσπεν Μπαρθ `Ειντε και τον Βρετανό Υφυπουργό Εξωτερικών αρμόδιο για θέματα Ευρώπης Σερ `Αλαν Ντάνκαν είχε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, μετά την ολοκλήρωση στη Μαδρίτη της Συνόδου των εφτά νοτίων χωρών της ΕΕ, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης.

Advertisement

Απαντώντας σε ερώτηση του ΚΥΠΕ, ο κ. Χριστοδουλίδης ανέφερε πως ο Πρόεδρος Αναστασιάδης μίλησε τηλεφωνικώς με τον κ. `Ειντε με την ευκαιρία της επανέναρξης αύριο Τρίτη των συνομιλιών για το Κυπριακό, και συγκεκριμένα σε σχέση με την αυριανή συνάντηση των δυο ηγετών και το τί αναμένεται από αυτήν.

Ο κ. Χριστοδουλίδης είπε πως η συνάντηση θα είναι κατά κύριο λόγο διαδικαστικής φύσεως και πως θα γίνει συζήτηση για το δρόμο που θα ακολουθηθεί από εδώ και μπρος, δηλαδή για τα περαιτέρω βήματα, σε ότι αφορά τη διαδικασία.

Πρόσθεσε πως ο Πρόεδρος Αναστασιάδης είχε επίσης τηλεφωνική επικοινωνία με τον Βρετανό Υφυπουργό Σερ `Αλαν Ντάνκαν με την ευκαιρία της επανέναρξης αύριο των συνομιλιών για το Κυπριακό.

Σύμφωνα με τον κ. Χριστοδουλίδη, ο κ. Ντάνκαν επικοινώνησε με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη για να του εκφράσει τη στήριξη της Βρετανίας στη διαδικασία.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network