MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Τα χιλιάρικα, η Porche και το playstation! «Εν έχω ιδέα» απαντά ο λοχίας

Advertisement

Sponsored by exness

«Μέσα» για περίοδο 6 ημερών ο 47χρονος λοχίας του Immigration – Δηλώνει αθώος και έτοιμος να συνεργαστεί – Οι μίζες δεκάδων χιλιάδων ευρώ, η… πανάκριβη Porche και το playstation – Συνεχίζεται η διερεύνηση της υπόθεσης – Τι ανέφερε ο ίδιος ο αστυνομικός τη στιγμή τη σύλληψη του

Advertisement

Υπό κράτηση για περίοδο 6 ημερών έθεσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού τον 47χρονο λοχία που υπηρετεί στο Τμήμα Αλλοδαπών και Μετανάστευσης, που φέρεται να εμπλέκεται στο κύκλωμα με την έκδοση πλαστών διαβατηρίων και αδειών παραμονής. Ενώπιον του δικαστηρίου ακούστηκαν πολλά και ενδιαφέροντα. Από μίζες χιλιάδων ευρώ, πανάκριβα δώρα μέχρι και απειλές.

Τον ενέπλεξε στο κύκλωμα έκδοσης πλαστών διαβατηρίων και αδειών παραμονής σε αλλοδαπούς, ο 39χρονος Λιβάνιος που φόρεσε πρώτος χειροπέδες στις 21 Μαΐου σε σχέση με την υπόθεση. Ο Λιβάνιος ανακρινόμενος «κελαήδησε» για τα καλά για το μέλος της δύναμης, που παρουσιάζει ως το πρόσωπο που αναλάμβανε όλες τις διευθετήσεις στο Τμήμα για την έκδοση των πλαστών πιστοποιητικών έναντι αδρής αμοιβής.

Σύμφωνα πάντα με τον Λιβάνιο επιχειρηματία το 2014 με προτροπή του Λοχία, άνοιξε γραφείο με υπηρεσίες σε αλλοδαπούς, με συνεργάτη ξαδέλφη του αστυνομικού. Τα κέρδη από την επιχείρηση ανέφερε, μοιράζονταν στα τρία. Ο λοχίας φέρεται να έλαβε ποσά χιλιάδων ευρώ, ενώ όπως ανέφερε ο Λιβάνιος η συνεργασία τους σταμάτησε καθώς σταδιακά άρχισε να ζητά όλο και περισσότερα.

Οι απειλές και το… playstation!

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο ανακριτής της υπόθεσης ενώπιον δικαστηρίου, ο Λιβάνιος ισχυρίστηκε ότι ο αστυνομικός τον απείλησε μάλιστα ότι θα τον διώξει από την Κύπρο. «Ζητούσε χρήματα και δώρα όπως τηλέφωνα και playstation. Όπως ισχυρίζεται ο Λιβάνιος όταν ζήτησε εξηγήσεις από τον ύποπτο για κάποια έγγραφα τα οποία διαπίστωσε πως ήταν πλαστά, αυτός άρχισε να τον απειλεί ότι θα τον διώξει από την Κύπρο, θα του χάσει το φάκελο του και τον βάλει στο ΣΤΟΠ ΛΙΣΤ»

«Εν έχω ιδέα»

Όταν οι ανακριτές της υπόθεσης μετέβησαν χθες βράδυ στην οικία του λοχία για να του περάσουν χειροπέδες, αυτός το μόνο που ανέφερε ήταν: «Εν έχω ιδέα».

Ο δικηγόρος του υπόπτου, δεν έφερε ένσταση στο αίτημα της αστυνομίας για 6ήμερη κράτηση του πελάτη του, σημειώνοντας ωστόσο πως είναι αθώος και έπεσε θύμα σκευωρίας. Ανέφερε μάλιστα και την ετοιμότητα του λοχία να συνεργαστεί με τις αρχές για την πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network