MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Τα 40άρια ξανάρχονται… Κίτρινη Προειδοποίηση Μετεωρολογικής Υπηρεσίας

Advertisement

Sponsored by exness

Τα 40άρια ξανάρχονται – Κίτρινη Προειδοποίηση Μετεωρολογικής Υπηρεσίας – Εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ωστόσο αργότερα θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και το πρωί, στα νότια και ανατολικά, μέχρι νοτιοανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ, για να καταστούν μετά το μεσημέρι μέτριοι και τοπικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 40 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 34 στα νότια, στα ανατολικά και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 31 στα δυτικά παράλια και γύρω στους 30 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Advertisement

Κίτρινη προειδοποίηση για εξαιρετικά ψηλή θερμοκρασία εξέδωσε η Μετεωρολογική Υπηρεσία. Σύμφωνα με την ενημέρωση, η κίτρινη προειδοποίηση ισχύει από τις 13:00 το μεσημέρι μέχρι τις 17:00 το απόγευμα.

Η μέγιστη θερμοκρασία, σε περιοχές του εσωτερικού, θα κυμανθεί γύρω στους 40 βαθμούς Κελσίου.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τις αυγινές ώρες αναμένεται τοπικά, κυρίως στα παράλια, να σχηματιστεί αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ, για να καταστούν αργότερα βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά μεταβλητοί ασθενείς, 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη στα νότια και στα ανατολικά παράλια αλλά θα παραμείνει λίγο ταραγμένη στα δυτικά και στα βόρεια παράλια. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 24 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και γύρω στους 18 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σαββατοκύριακο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή, στα ορεινά. Τη Δευτέρα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή κατά το τριήμερο, για να κυμανθεί λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network